Obroba za posteljico kitka blue/green

Nežno, prijetno in mehko. Kakovostni in udobni tekstilni izdelki, izdelani z mislijo na otroke, v želji po lažjem in prijetnejšem navajanju otrok na novo okolje. Ročno izdelani izdelki otrokom nudijo varen pristan, občutek domačnosti in prijetne mehkobe. S svojim modernim in popolnim videzom lepo zapolni vsako otroško sobo. Otroški dodatki so izdelani v Evropi in nudijo udobje mamicam in otrokom….

Nežno, prijetno in mehko. Kakovostni in udobni tekstilni izdelki, izdelani z mislijo na otroke, v želji po lažjem in prijetnejšem navajanju otrok na novo okolje. Ročno izdelani izdelki otrokom nudijo varen pristan, občutek domačnosti in prijetne mehkobe. S svojim modernim in popolnim videzom lepo zapolni vsako otroško sobo. Otroški dodatki so izdelani v Evropi in nudijo udobje mamicam in otrokom.
Dodatki za otroške posteljice so proizvedeni na Hrvaškem in nudijo udobje mamicam in dojenčkom. Za nasmejan dan in mirno noč bo poskrbela Bubaba! Mehka pletenica ščiti otroka pred neprijetnimi dogodki, ki bi lahko motili njegov dragoceni spanec in mu daje občutek varnosti. Pletenica vam ponuja več možnosti uporabe in kombiniranja s posteljnino.
Ta izdelek ima poleg tega, da ima namen zaščite med spanjem otroka v posteljici, zaradi svoje pletene oblike tudi estetsko vrednost.
Značilnosti:
dimenzije: 235 x 15 cm,
osnovni material: 100% bombaž,
polnilo: poliester
krčenje: največ 5%.

*Izdelano na Hrvaškem!

Starost otroka

0 mesecev

Primerno za starost do

Teža izdelka (v kg)

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Blagovna znamka

Scroll to Top