Personalizirana dekica

Mehka in topla dekica Bubaba by FreeON! Personalizirana, z imenom vašega otroka! Kakovostni in udobni tekstilni izdelki, izdelani z velikim poudarkom na kakovosti, varnosti otrok, vizualni in ljubki noti, da je otroku prilagajanje na novo okolje čim lepše, lažje in udobnejše. Ročno izdelani predmeti otrokom nudijo varno zavetje, občutek mirnega doma in prijetno mehkobo. Za pokrivanje v posteljici, vozičku, doma…

EAN: 3830075040888 SKU: 40888 Kategorije: , ,

Mehka in topla dekica Bubaba by FreeON! Personalizirana, z imenom vašega otroka!

Kakovostni in udobni tekstilni izdelki, izdelani z velikim poudarkom na kakovosti, varnosti otrok, vizualni in ljubki noti, da je otroku prilagajanje na novo okolje čim lepše, lažje in udobnejše. Ročno izdelani predmeti otrokom nudijo varno zavetje, občutek mirnega doma in prijetno mehkobo.

Za pokrivanje v posteljici, vozičku, doma ali na sprehodu. Mehkoba dekice zagotavlja občutek udobja, tekstura materiala pa otroke pomirja in boža. Nežen, mehak, udoben in topel material! S sodobnim in celovitim videzom lepo napolni vsako otroško sobico.

Iščete popolno darilo ob rojstvu otroka, prejemu sv. krsta ali morda rojstni dan Želite, da bo darilo ostalo v lepem spominu?

Potem ne oklevajte, izberite personalizirano dekico Bubaba by FreeON še danes.

Lastnosti:

  • sestava: 100% poliester,
  • minky material,
  • dvoslojna (dvostranska uporaba) dekica,
  • mere: 75 x 90 cm.

Izdelano na Hrvaškem.

OPOMBA! Ob naročilu vas bomo kontaktirali glede personalizacije, zato bodite pozorni, da ste pravilno izpolnili svoj elektronski naslov in telefonsko številko. Čas dostave je do 14 delovnih dni.

Starost otroka

0 mesecev

Teža izdelka (v kg)

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Blagovna znamka

Scroll to Top