Prenosna postelja z dvojnim dnom Elephants

Nova prenosna postelja z dvojnim dnom FreeON Elephants je popolna rešitev za brezskrbne izlete, kjer bo vaš malček lahko udobno spal, hkrati pa boste lahko na priloženi previjalni podlogi brez težav izvajali nego otroka. Prenosna postelja FreeON Elephants vam omogoča, da lahko nastavite dve različni višini ležišča in s tem uporabo postelje prilagodite starosti vašega otroka. Zgornja višina ležišča je…

EAN: 3830084381514 SKU: 81514 Kategorije: , ,

Nova prenosna postelja z dvojnim dnom FreeON Elephants je popolna rešitev za brezskrbne izlete, kjer bo vaš malček lahko udobno spal, hkrati pa boste lahko na priloženi previjalni podlogi brez težav izvajali nego otroka.
Prenosna postelja FreeON Elephants vam omogoča, da lahko nastavite dve različni višini ležišča in s tem uporabo postelje prilagodite starosti vašega otroka. Zgornja višina ležišča je primerna za otroke od 0 do 9 kilogramov, oziroma do takrat ko se otrok začne dvigovati ali posedati. Postelji je priložen tudi vrtiljak, ki bo vašega otroka nežno ponesel v spanec.
S priloženo previjalno podlogo smo omogočili, da boste lahko udobno izvajali nego otroka kjerkoli že boste. Previjalno podlogo lahko uporabljate dokler otrok ne dopolni 11 kg.
Da boste imeli potrebščine za nego otroka vedno pri roki, smo postelji dodali priročen žepek, kamor jih lahko shranite.
Ko otrok prerase zgornjo višino, ležišče prestavite nižje. Najnižjo višino lahko otrok uporablja do takrat ko dopolni 15kg. Postelja ima na strani tudi vratca z zadrgo, katera bodo otroku omogočila lažje prehode v posteljico ali iz nje.
Posteljico boste brez težav vzeli zraven, kamorkoli vas bo pot zanesla, saj je priložena tudi torba za shranjevanje.
Notranje dimenzije postelje so 120×60 cm.
S FreeON prenosno posteljo z dvojnim dnom Elephants boste pripravljeni na vsako potovanje ali izlet, saj bo vašemu otroku nudila varno in udobno okolje, kjer se bo otrok lahko sprostil in počival. Vi pa boste lahko brezskrbno uživali v vsakem trenutku.

Starost otroka

0 mesecev

Primerno za starost do

Primerno za težo od

Primerno za težo do

Teža izdelka (v kg)

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Blagovna znamka

Scroll to Top