Silikonska skledica lev, siva

FreeON silikonska posodica je odličen pripomoček za uvajanje otroka v samostojno prehranjevanje. Majhne otroške ročice pri uvajanju v samostojno prehranjevanje, še niso tako spretne, zato je dno FreeON silikonske posodice narejeno tako, da se vakuumsko oprime površine pod njo. Tako posodica ne more zdrseti po podlagi in s tem zagotovi, da bo vsebina ostala v posodici.   Silikonska posodica FreeON je…

EAN: 3830075046323 SKU: 46323 Kategorije: , ,

FreeON silikonska posodica je odličen pripomoček za uvajanje otroka v samostojno prehranjevanje.

Majhne otroške ročice pri uvajanju v samostojno prehranjevanje, še niso tako spretne, zato je dno FreeON silikonske posodice narejeno tako, da se vakuumsko oprime površine pod njo. Tako posodica ne more zdrseti po podlagi in s tem zagotovi, da bo vsebina ostala v posodici.  

Silikonska posodica FreeON je popolnoma varna za otroke, saj ne vsebuje BPA, uporablja pa se lahko že od 6.meseca naprej.

Posodica se lahko uporablja tako za hladno, kot tudi za toplo hrano, hrana pa se lahko skupaj s posodico segreva tudi v mikrovalovni pečici. 

Čiščenje posodice je povsem enostavno, saj je primerna tudi za čiščenje v pomivalnem stroju. 

Dimenzije: 12 x 11,5 x 5,3 cm.

Da bo uvajanje v samostojno prehrano še bolj praktično in zabavno, lahko FreeON silikonsko posodico kombinirate tudi z naslednjimi FreeON artikli: silikonski podstavek, jedilni pribor, silikonski slinček. 

Starost otroka

6 mesecev

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Blagovna znamka

Scroll to Top