Slonček Loni

Narišite nasmeh na obraz vašega malčka s simpatičnim slončkom Lonijem! Slonček Loni ob zvokih slovenske pesmice simpatično miga z ušesi in se skriva za njimi. Ker je  narejen iz izredno mehkega in nežnega materiala, se otrok z njim z veseljem tudi pocrklja.  Ob pritisku na simbol “play” se slonček igra skrivalnice, ob pritisku na simbol “nota” zapoje in se skriva….

EAN: 3830064569543 SKU: 69543 Kategorija:
Narišite nasmeh na obraz vašega malčka s simpatičnim slončkom Lonijem!
Slonček Loni ob zvokih slovenske pesmice simpatično miga z ušesi in se skriva za njimi. Ker je  narejen iz izredno mehkega in nežnega materiala, se otrok z njim z veseljem tudi pocrklja. 
Ob pritisku na simbol “play” se slonček igra skrivalnice, ob pritisku na simbol “nota” zapoje in se skriva. Spodbuja otrokovo radovednost, govorno aktivnost in občutek za ritem.
 
Skrivalnice so pogosto ena izmed prvih iger, ki se je otroci naučijo. Ker imajo otroci radi ponavljanje, se bodo želeli igrati znova in znova. Najpogosteje se to igro igramo z otroci v njihovi starosti od 6 do 12 mesecev. Je pa, seveda, zanimiva tudi v kasnejših obdobjih.
 
Igra skrivalnic je zelo koristna pri kognitivnem razvoju otroka in je tehnika za spodbujanje otrokove neodvisnosti. Pri otroku zmanjšuje tudi separacijsko anksioznost. Prav tako je zelo zanimiva igra, ki spodbudi mnogo šal, v otroku ustvari pričakovanja in ga spodbuja k raziskovanju.
 
Lastnosti:
 
  • govori slovensko,
  • dimenzije: ca. 26 x 28 x 25 cm,
  • deluje na baterije 3xAA, ki so priložene.

 

Primerno za otroke starejše od 12 mesecev.

Starost otroka

12 mesecev

Teža izdelka (v kg)

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Blagovna znamka

Scroll to Top