Stolček za hranjenje in gugalnik Oli

  FreeON Oli Swing 2 v 1 vam bo olajšal marsikatero situacijo, predvsem pa prihranil prostor v vašem domu. Ker je izdelan po zahtevah staršev in po meri otrok, je zraven funkcionalnosti poskrbljeno tudi za enostavno čiščenje, mehko oblazinjenje pa ima prevleko, ki jo je mogoče oprati v pralnem stroju. Primeren je za uporabo od rojstva do 3. leta starosti. Od rojstva…

EAN: 3830075047429 SKU: 47429 Kategorije: , ,

 

FreeON Oli Swing 2 v 1 vam bo olajšal marsikatero situacijo, predvsem pa prihranil prostor v vašem domu. Ker je izdelan po zahtevah staršev in po meri otrok, je zraven funkcionalnosti poskrbljeno tudi za enostavno čiščenje, mehko oblazinjenje pa ima prevleko, ki jo je mogoče oprati v pralnem stroju. Primeren je za uporabo od rojstva do 3. leta starosti. Od rojstva pa do 9 kg ga lahko uporabljate kot udoben gugalnik  s številnimi funkcionalnostmi za animiranje otroka, ko pa ta že samostojno sedi, pa se v enostavni potezi spremeni v stolček za hranjenje.

FreeON Oli Swing 2 v 1 je odlična rešitev za vse družine, ki iščejo funkcionalne izdelke, da jih lahko uporabljajo na različne načine in skozi daljši čas otrokovega odraščanja. Mehko oblazinjen stolček za hranjenje se v enostavni potezi spremeni v gugalnik ali obratno. Prilagodljivost stolčka za hranjenje in številne zabavne funkcije gugalnika je tisto, zaradi česar boste stolček gugalnik FreeON Oli Swing 2 v 1 želeli imeti v svojem domu. Brez težav pa ga boste vzeli s sabo tudi na počitnice.

Kot gugalnik je odlična rešitev za tiste družine, ki želite z enim izdelkom zadostiti različnim zahtevam otrok. Z odstranitvijo pladnja in namestitvijo igralnega loka se stolček za hranjenje enostavno spremeni v otroški gugalnik. Ta omogoča nastavitev 5 različnih hitrosti guganja, ki ga lahko upravljate kar preko daljinskega upravljalnika. Gugalnik je opremljen tudi s timerjem in detektorjem gibanja. Otroka bo med guganjem zabavalo 12 melodij in 5 zvokov narave. Priklop z adapterjem ali baterijo omogoča, da ga poljubno prestavljate po stanovanju. Kot gugalnik je primeren za otroke od rojstva do 9 kg.

Kot stolček za hranjenje je primeren za otroke od 6 mesecev do 3 let oz. 15 kg. Samo ogrodje stolčka je zložljivo, zato ga je v času neuporabe mogoče tudi pospraviti. Po višini je nastavljiv na 6 položajev, hrbtni naslon se prilagodi na 3 položaje, naslon za noge pa na 3 položaje in 2 dolžini. Zraven tega ima še odstranljiv pladenj.  

 

Starost otroka

0 mesecev

Primerno za težo do

Teža izdelka (v kg)

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Blagovna znamka

Morda vam bo prav tako všeč…

Scroll to Top