Stolček za hranjenje in gugalnik Oli

FreeON Oli Swing 2 v 1 vam bo olajšal marsikatero situacijo, predvsem pa prihranil prostor v vašem domu. Ker je izdelan po zahtevah staršev in po meri otrok, je zraven funkcionalnosti poskrbljeno tudi za enostavno čiščenje, mehko oblazinjenje pa ima prevleko, ki jo je mogoče oprati v pralnem stroju. Primeren je za uporabo od rojstva do 3. leta starosti. Od rojstva pa…

EAN: 3830075047412 SKU: 47412 Kategorije: , ,

FreeON Oli Swing 2 v 1 vam bo olajšal marsikatero situacijo, predvsem pa prihranil prostor v vašem domu. Ker je izdelan po zahtevah staršev in po meri otrok, je zraven funkcionalnosti poskrbljeno tudi za enostavno čiščenje, mehko oblazinjenje pa ima prevleko, ki jo je mogoče oprati v pralnem stroju. Primeren je za uporabo od rojstva do 3. leta starosti. Od rojstva pa do 9 kg ga lahko uporabljate kot udoben gugalnik  s številnimi funkcionalnostmi za animiranje otroka, ko pa ta že samostojno sedi, pa se v enostavni potezi spremeni v stolček za hranjenje.

FreeON Oli Swing 2 v 1 je odlična rešitev za vse družine, ki iščejo funkcionalne izdelke, da jih lahko uporabljajo na različne načine in skozi daljši čas otrokovega odraščanja. Mehko oblazinjen stolček za hranjenje se v enostavni potezi spremeni v gugalnik ali obratno. Prilagodljivost stolčka za hranjenje in številne zabavne funkcije gugalnika je tisto, zaradi česar boste stolček gugalnik FreeON Oli Swing 2 v 1 želeli imeti v svojem domu. Brez težav pa ga boste vzeli s sabo tudi na počitnice.

Kot gugalnik je odlična rešitev za tiste družine, ki želite z enim izdelkom zadostiti različnim zahtevam otrok. Z odstranitvijo pladnja in namestitvijo igralnega loka se stolček za hranjenje enostavno spremeni v otroški gugalnik. Ta omogoča nastavitev 5 različnih hitrosti guganja, ki ga lahko upravljate kar preko daljinskega upravljalnika. Gugalnik je opremljen tudi s timerjem in detektorjem gibanja. Otroka bo med guganjem zabavalo 12 melodij in 5 zvokov narave. Priklop z adapterjem ali baterijo omogoča, da ga poljubno prestavljate po stanovanju. Kot gugalnik je primeren za otroke od rojstva do 9 kg.

Kot stolček za hranjenje je primeren za otroke od 6 mesecev do 3 let oz. 15 kg. Samo ogrodje stolčka je zložljivo, zato ga je v času neuporabe mogoče tudi pospraviti. Po višini je nastavljiv na 6 položajev, hrbtni naslon se prilagodi na 3 položaje, naslon za noge pa na 3 položaje in 2 dolžini. Zraven tega ima še odstranljiv pladenj.  

 

Starost otroka

0 mesecev

Teža izdelka (v kg)

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Blagovna znamka

Scroll to Top