Zložljiva igralna podloga Magic Road

Primerna za vsa starostna obdobja vašega otroka, že od rojstva naprej Zložljiva igralna podloga FreeON Magic je nepogrešljiva v vseh starostnih obdobjih vašega otroka. Zaradi mehke XPE pene je primerna za uporabo že rojstva naprej. Velikost raztegnjene podloge je približno 200×150 , debelina 1 (zaradi proizvodnega procesa, so možna minimalna odstopanja pri dimenziji . Lahko pa se preprosto zloži in…

EAN: 3830075048747 SKU: 48747 Kategorije: ,

Primerna za vsa starostna obdobja vašega otroka, že od rojstva naprej
Zložljiva igralna podloga FreeON Magic je nepogrešljiva v vseh starostnih obdobjih vašega otroka. Zaradi mehke XPE pene je primerna za uporabo že rojstva naprej. Velikost raztegnjene podloge je približno 200×150 , debelina 1 (zaradi proizvodnega procesa, so možna minimalna odstopanja pri dimenziji . Lahko pa se preprosto zloži in se uporablja le določen del.

Mehka igralna podloga nudi otroku podporo, ko se začne plaziti, ga varuje pred udarci, preprečuje drsenje, hkrati pa zaščiti pred hladnimi tlemi. Ko je otrok večji pa je podloga FreeON Magic odličen pripomoček za otroško igro, telovadbo ali podobne aktivnosti.

Čudovita vzorca na obeh straneh
Zložljiva igralna podloga FreeON Magic se lahko uporablja tudi v različnih prostorih in ob različnih priložnostih. Na vsaki strani najdete drugačen moden tisk. Na eni strani je simpatičen tisk z otroškim motivom, druga stran podloge pa je potiskana z modernim motivom, ki omogoča, da jo lahko uporabljate tudi kot dekoracijo v prostoru.

Možnost uporabe tako v prostoru kot na prostem
Igralna podloga je izdelana iz XPE pene in prevlečena s folijo, kar omogoča zelo enostavno čiščenje. Zaradi sestave je primerna za uporabo tako v hiši, kot tudi zunaj nje. Pakirana je v priročni torbi, ki omogoča, da lahko blazino vzamete zraven kamorkoli.

Lastnosti:

  • Približne dimenzije: 200 x 150 x 1 cm (zaradi proizvodnega procesa, so možna minimalna odstopanja pri dimenziji)
  • Dimenzije zložene: 74 x 40 x 10
  • Teža: 1 kg
  • Dvostranska- na vsaki strani drugačen motiv
  • Primerna za uporabo od rojstva naprej
  • Otroka varuje pred udarci, preprečuje drsenje in ščiti pred hladnimi tlemi
  • Enostavno čiščenje
  • Priložena priročna torba
Starost otroka

0 mesecev

Teža izdelka (v kg)

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Kaj vse je vključeno v paketu

Blagovna znamka

Scroll to Top