Kako prepoznaš kakovostno prenosno posteljico?

Se z malčkom odpravljate na počitnice? Kljub temu, da ima hotel ali apartma zagotovljeno otroško ležišče, prenosna posteljica ne bo odveč, saj poleg varnega in udobnega ležišča za malčkov počitek nudi še veliko več. Prenosna posteljica mora biti lahka in zasnovana tako, da ti olajša bivanje zdoma. Na katere lastnosti paziti pri njenem nakupu, pa preberi v nadaljevanju.

Enostavnost sestavljanja

Glede na to, da boš prenosno posteljico največkrat uporabljala zdoma, je pomembno, da je ta lahka za prenašanje ter da jo je mogoče enostavno sestaviti in postaviti v prostor. Čeprav se zdi, da bi za sestavljanje nekaterih prenosnih posteljic potrebovala doktorat, so prenosne postelje FreeON enostavno sestavljive. Izdelane so iz lahkega, vendar kompaktnega ogrodja, ki se sestavi in razstavi v nekaj preprostih potezah. Ker pa so izdelane z mislijo na družinska potovanja, se tudi zložijo na priročne dimenzije, tako da v prtljažniku ne zavzamejo veliko prostora. Poleg vseh FreeON prenostnih posteljic prejmeš tudi praktično vrečo za shranjevanje in prenašanje.

Uporabljeni materiali

Da je mamici, premik prenosne postelje lahek, mora biti izdelana iz lahkih materialov, ki pa morajo nuditi tudi dovolj stabilnosti, ko je le-ta postavljena, da je malček s svojo živahno igro in plezanjem ne prevrne. Poleg ogrodja je pomembno tudi, s kakšnim materialom je prenosna postelja obdana. Odlično so se izkazali mrežasti materiali, ki ti omogočajo, da imaš otroka vedno na očeh in da v vročih poletnih dneh skozi stranice prehaja več svežega zraka.

Ležišče

Za udoben in nemoten spanec je kakovostno ležišče bistvenega pomena. Pri prenosnih posteljicah je ležišče iz pene s trdim dnom ponavadi že vključeno v komplet, je pa mogoče ležišče za prenosno posteljo kupiti tudi posebej. V naši ponudbi najdeš ležišče Bubaba by FreeON različnih dimenzij, njihova posebnost pa je prevleka iz kvalitetne tkanine iz mikrovlaken s poliuretanskim premazom, zaradi česar je ta nepremočljiva. Ležišče se zvije v praktičen rolo, ki zavzame malo prostora in ga je enostavno vzeti s sabo na potovanje.

Dodatne funkcionalnosti

Ker prenosne posteljice ne boš uporabljala samo za dnevni in nočni počitek malčka, je smiselno razmišljati o takšni, ki ti nudi še dodatne funkcionalnosti. Ena izmed teh je dvojno dno, ki ti omogoča nastavljanje različnih višin ležišča, kar je še posebej prijazno do tebe in tvojega hrbta, ko otroka polagaš k počitku. Prenosna posteljica FreeON Safari, ima vključeno tudi previjalno podlogo, ki se jo namesti na posteljico in se uporabi kot prostor za previjanje, malčke pa medtem zamoti nameščen igralni lok z glasbo.

Ker se prenosne posteljice na počitnicah ali obisku uporabljajo tudi kot stajice oz. prostor za varno igro, imajo številne tudi možnost, da se stranica odpre z zadrgo, kar otroku omogoča prost prehod iz in v posteljico.

Izgled

Čeprav sta pri prenosni posteljici funkcionalnost in kakovost na prvem mestu, sodi med pomembne tudi njen izgled. Prenosne posteljice FreeON Balloon so porisane z ljubkimi živalskimi motivi, ki pritegnejo malčkovo pozornost, atraktivne barve modela Love pa posteljice lepo umestijo v katerikoli prostor.

Že veš, katero prenosno posteljico FreeON boš izbrala za letošnje počitnice? Preveri prenosne posteljice FreeON na www.freeon.si.

Scroll to Top