HITRA DOSTAVA | VAREN NAKUP | STROKOVEN SERVIS
Enobarvna / M
0
0
Znesek:0,00 

V košarici ni izdelkov.

Lahke in zračne spalne vreče namesto odejice

Otroci med spanjem izvajajo najrazličnejše akrobacije, pri čemer pogosto zbrcajo odejico in se odkrijejo. Ker so temperature ponoči nekoliko nižje, ogrevanje pa manj intenzivno, se smrkavemu nosku in prehladu izogni z uporabo zimske spalne vreče, v kateri bo tvoj malček spal sladko in predvsem mirno.

Mrzle ročice in prehlad

Marsikatero novopečeno mamico je strah, da se bo dojenček zaradi nižje temperature v stanovanju prehladil. Res je, da dojenčkovo telo še ni sposobno v popolnosti uravnavati svoje telesne temperature, zato ni odveč, če mu nadeneš kakšen sloj oblačil več kot sebi. Nikar pa ne pretiravaj. Če so otrokove ročice ali nogice hladne, še ne pomeni, da ga zebe.

Toplino telesa pri dojenčku vedno preveri na trebuhu ali prsnem košu, medtem ko ti poten hrbet in toplo zatilje že samo po sebi daje vedeti, da je otroku vroče.

Temperatura v stanovanju z novorojenčkom naj bo okrog 22°C, medtem ko se večji otroci dobro počutijo že pri 20°C. Ponoči naj bo v otroški sobici temperatura nekoliko nižja, med 18 in 20°C. Tako kot odrasli, tudi dojenčki bolje spijo pri nekoliko nižjih temperaturah. Pazi tudi, da dojenčkova postelja ni izpostavljena prepihu, klimi ali ventilatorju.

Zimska spalna vreča za miren in topel spanec

Če je otrok kdaj zaspal poleg tebe, potem veš, da so to male nindže, ki znajo med spanjem pošteno brcati. Medtem se zelo pogosto zgodi, da nehote zbrcajo odejico iz sebe, sami pa se še ne morejo pokriti. Scenarija sta dva – ali otroka hlad prebudi do te mere, da začne jokati ali pa spi na hladnejšem in se naslednji dan prebudi s smrkavim noskom. Če se tvoj otrok med spanjem velikokrat odkrije, ti priporočamo uporabo spalne vreče.

Saj veš, miren spanec je pomemben tako za otroka kot mamico in poleg »rednega« zbujanja si verjetno ne želiš še dodatnega vstajanja zaradi pokrivanja otroka.

Spalne vreče so mehke in zračne, ki otroku še vedno zagotavljajo dovolj prostora za vse nočne akrobacije, razlika je le, da bo pokrit ostal celo noč.

Čutni objem spalne vreče Bubaba

Spalne vreče Bubaba by FreeOn so izdelane z mislijo na otroke. So mehke, zračne in prostorne, ki otroka prijetno grejejo, pa vendar ne pregrevajo. Praktičen in premišljen sistema zapiranja z zadrgo bo poskrbel, da se otrok ne bo odkrival, tebi pa bo omogočil enostavno previjanje in preoblačenje tudi v nočnem času.

Vsaka spalna vreča Bubaba by FreeOn je izdelana ročno, iz kakovostnih in otroku prijaznih materialov.

Zunanji sloj je izdelan iz 100% bombaža, polnilo pa je iz 100% poliestra.

Spalna vreča malčkom od rojstva do starosti dveh let nudi varno zavetje, občutek domačnosti in prijetno mehkobo. Povrhu vsega pa njihov moderni in dovršen dizajn čudovito dopolni vsako otroško sobico.

Scroll to Top