Nagradna igra – osvojite blazino za dojenje

Mednarodni teden dojenja se praznuje avgusta, poznano pa je tudi, da se v nekaterih državah osvešča dojenje tudi v prvem tednu oktobra.

V spletni prodajalni FreeON.si smo pripravili nagradno igro, v kateri lahko, z malce sreče, osvojte blazino za dojenje

Ali ste vedeli, da velja dojenje za eno najbolj naravnih in najmočnejših vezi med materjo in otrokom. Dojenje ni le način prehranjevanja, temveč tudi priložnost za nežen dotik in medsebojno spoznavanje. Dojenje daje otroku občutek bližine, nežnosti, varnosti in ljubezni. Blazine za dojenje pomagajo razbremeniti materine roke in hrbet, otroku pa zagotavljajo varno in mehko posteljo. To so večnamenske blazine, ki jih lahko med nosečnostjo uporabljamo kot oporo za hrbet, medenico ali trebuh, kot oporo za sedečega otroka, kot zaščito ob ograji v postelji in številne druge načine. 

Uporaba na več načinov: 

  • Med nosečnostjo za počitek podprite medenico, trebuh ali hrbet,
  • podpora v obodbju hranjenja ali dojenja,
  • nudi prijeten počitek otroku in 
  • odlično podporo dojenčku pri prvih poskusih samostojnega sedenja.

Z malo sreče lahko osvojte svojo Bubaba by FreeON blazino za dojenje.

ČESTITKE, nagrajenka je ga. Ana S., z naročilom št. 125556, oddano 15. 10. 2022. Nagrajenka bo v 24. urah obvečena preko elektronskega naslova.

V nagradni igri sodelujete vsi, ki boste med 3. in 23. oktobrom 2022 na www.freeon.si opravili spletni nakup. Naključnega izžrebanca bomo o nagradi obvestili preko elektronskega naslova, oddanega pri spletnem nakupu.

Preverite splošne pogoje sodelovanja >> Pravila nagradne igre!

Scroll to Top