Nagradna igra – osvojite stajico Hexagon

Stajica FreeON Hexagon: Varno in udobno okolje, kjer lahko malčki brezskrbno odkrivajo okolje v katerem bivajo.

Šestkotna stajica FreeON Hexagon je odlična izbira za otroka, saj zagotavlja večji prostor za igro, spodbuja raznolikost gibanja in vidikov, ter hkrati omogoča stabilnost in varnost med raziskovanjem okolja. Njena prilagodljiva oblika se enostavno vključi v različne prostore, medtem ko spodbuja razvoj motoričnih in kognitivnih spretnosti. S svojim privlačnim dizajnom pa tudi zadovolji estetske preference staršev.

Tajda in njena punčka že od decembra uživata v uporabi naše stajice, in sedaj vam ponujamo priložnost, da doživite enako udobje in funkcionalnost tudi vi. Sodelujte v nagradni igri, kjer lahko osvojite svojo lastno stajico Hexagon ter odkrijete, zakaj sta Tajda in njena punčka navdušeni nad njo.

Nagrada je priljubljena stajica FreeON Hexagon! Pridružite se in se potegujte za to udobno in varno okolje za vašega malčka.

Nagradna igra poteka na Instagram profilu FreeON Slovenija in profilu Tajde Artač Arko, od 22.1. 2024 do 30. 1. 2024. V nagradni igri sodeluješ tako, da:

  • Slediš profilu @freeon_slovenija in @tajda.arko,
  • v komentar napišeš v katerih barvah najdeš stajico Hexagon (namig na freeon.si) in zakaj jo potrebuješ prav ti,
  • označiš še kakšno mamico ali očka, ki bi se razveselil-a nagrade.

Imamo srečno nagrajenko, ki prejme šestkotno stajico FreeON Hexagon. Iskrene čestitke >> @tinaksimenc. Nagrajenka je bila o nagradi obveščena preko elektronskega sporočila.

Preverite splošne pogoje sodelovanja >> Objavljeni splošni pogoji!

Scroll to Top