Nagradna igra – pleničke Kit&Kin in previjalna podloga FreeON

Naj bo vaše naslednje previjanje zabavno in prijetno – tako zate kot tudi za tvojega malega nadobudneža.

Ekološke in okolju prijazne pleničke Kit&Kin, so izdelane iz nežnih okolju prijaznih materialov, ki ne vsebujejo škodljivih kamikalij. So klinično testirane, hipoalergene in potrjene s strani dermatologov, saj imajo certifikat Soil Association. Izdelane so pretežno iz biorazgradljivih materialov. Ta delež je veliko večji kot pri ostalih ekoloških plenicah in pomeni izjemno izboljšavo v primerjavi s plenicami iz petrokemičnih surovin. Proizvodnja poteka v ogljično nevtralni tovarni. Vpojno jedro pleničk je popolnoma brez klora, lesna masa iz trajnostno upravljanih gozdov ima FSC® certifikat, in uporabljajo gele na biološki osnovi. So tudi edina znamka plenic, ki kupuje deževni pragozd, da bi zagotovila njegovo zaščito. Z uporabo okolju prijaznih plenic ohranjamo naravne habitate, skrbimo za okrevanje slednjih ter pripomoremo k manjšemu onesnaževanju

Pleničke so izjemno mehke, nežne, dobro vpojne in prijazne do nežne otrokove kože, hkrati pa jih krasi moderen živalski motiv, ki naredi male ritke še bolj prikupne.

P.S. Kot zanimivost – plenice Kit & Kin je ustanovila Emma Burton, članica priljubljene skupine Spice Girls.

Pleničke Kit&Kin so na voljo v vseh prodajalnah Baby Center.

Nagrada

Mesečna zaloga Kit&Kin pleničk (5 paketov) in FreeON previjalna podloga.

Nagradna igra poteka na Instagram profilu FreeON Slovenija, od 22.9. 2023  do 2.10. 2023. V nagradni igri sodeluješ tako, da:

  • Slediš @freeon_slovenija & @kitandkin_si,
  • v komentar napišeš, kako hitro porabiš zalogo pleničk,
  • označiš še kakšno mamico ali očka, ki bi se razveselila te nagrade.

Preverite splošne pogoje sodelovanja >> Objavljeni splošni pogoji!

Scroll to Top