Nagradna igra – v ljubezni se rodi čudež!

Ptički že žvrgolijo … Jih slišite tudi vi? Veselo in tako barvito, da bi jih lahko, zaljubljena in z roko v roki poslušala od jutra do večera. In če je ljubezen v zraku, se naj ta preslika tudi med ljudi.

Teden ljubezni v spletni prodajalni FreeON je obarvan z nagradno igro, ki poteka med 10. in 21. 2. 2021. Sodelujte tudi vi – s prijavo na e-novičke FreeON. V obrazec vpišite svoj elektronski naslov in že sodelujete – povsem enostavno, kajne?

Med vsemi prijavljenimi na e-novičke, med 10. in 21. 2. 2021, do 23:59, bomo enega izmed sodelujočih obdarili z vozičkom Royal – kraljem med športnimi vozički.

Nagradna igra se je zaključila!
Glavno nagrado, športni voziček FreeON Royal, prejme Petra Ajdnik. Nagrajenka bo obveščena po elektronski pošti v torek, 23. 2. 2021.

Iskrene čestitke in hvala vsem za sodelovanje.

Bi bil športni voziček več kot idealen tudi za vas?

Potem pohitite in sodelujte še danes – vpišite svoje podatke v spodnji obrazec. Nagrajenca bomo izžrebali in objavili že 22. 2. 2021 v to novico kot tudi na Facebook profil FreeON.

Ste vedeli, da je športni voziček Royal elegantna izbira za starše, ki iščejo perfekcionizem v dodelanih detajlih z močnim in zanesljivim ogrodjem.

Sodelujte že danes!

Scroll to Top