Naj se počitnice začnejo!

Poletje je tu, z njim pa dolgi in sončni dnevi, kot nalašč, da jih izkoristite za družinske obiske, izlete in počitnice. Morda boš počitnice preživela doma in pripravljala še zadnje malenkosti pred porodom, ali pa se boš z družino odpravila novim družinskim dogodivščinam naproti. Kakorkoli že, s pravimi pripomočki na vsakem koraku bo tvoje družinsko življenje veliko enostavnejše, predvsem pa lažje. V nadaljevanju lahko najdeš nepogrešljiv nabor pripomočkov, ki ti pridejo prav tako doma kot tudi na poti, prav vse pa najdeš v naši ponudbi FreeON. 

Po izdelkih, ki so »must have« za počitnice pa smo vprašali tudi našo ambasadorko, mamico Mojco Mitev. Njeno navdušenje nad izdelki FreeON je vidno in slišno, uporablja jih že dlje časa, vedno znova pa jo prepričajo naši novi modeli.

Vabimo te k ogledu videa, da se prepričaš sama. 

Lahek in praktičen voziček za poletna potepanja

Voziček je obvezna oprema, ne glede na to, kje boš preživljala počitnice. Čeprav je vozičkanju v domači okolici kos skoraj vsak voziček, pa je pri družinah, ki veliko potujejo, lahkoten, praktičen in funkcionalni voziček bistvenega pomena. Za potovanja, izlete in potepe izberi lahek športni voziček, ki se enostavno zloži in sestavi, ki ga lahko brez težav prenašaš v roki, ki zložen ne zavzame veliko prostora in ga lahko vzameš s sabo na vlak ali celo na letalo. Takšni “popotniški” vozički v naši ponudbi so zagotovo FreeON Nano, FreeON Solo, voziček FreeON Diamond pa ustreza tudi zahtevam letalskih družb.

Zračna in lahka posteljnina

Dojenčki imajo omejeno zmožnost uravnavanja lastne temperature, zato je tudi v toplih poletnih nočeh priporočljivo, da ga oblečeš v bodi in pokriješ s tanko odejico. Pri tem je material še posebej pomemben, ki predstavlja otrokov mirnejši spanec, saj če mu bo ravno prav toplo, odejice ne bo zbrcal iz sebe. Za poletne dni izberi lahko in zračno posteljnino Bubaba by FreeON, ki je izdelana iz 100% bombaža, ki je prijeten na otip, naraven in hkrati zračen material. Za malčke, ki čez noč ne morejo ostati pokriti, pa si omisli lahkotno letno spalno vrečo Bubaba by FreeON.

Prenosna posteljica za večdnevne obiske in izlete

Poletje je odličen čas, da obiščete babice in dedke na drugem koncu Slovenije ali sorodnike v daljnih krajih. Ker ti skoraj zagotovo nimajo otroške posteljice, ti bo prenosna posteljica FreeON olajšala dnevni in nočni počitek. Ta ti ne bo služila samo kot varen prostor za otroški spanec, temveč jo lahko uporabljaš tudi kot varen prostor za malčkovo igro. Na potovanjih so še posebej praktične prenosne posteljice, ki imajo vključen previjalni del, tako kot ima posteljica FreeON Safari. Verjetno pa ni potrebno posebej omenjati, da je prenosna posteljica nepogrešljiv kos opreme, če se odpravljaš na počitnice v apartma. Verjemi, da kakovosti in higiene same otroške posteljice, ki ti jo obljubljajo v ponudbi, ne želiš prepuščati naključju.

Udoben in varen avtosedež za prijetno razpoloženje na dolgi poti

Počitnice in potovanja pogosto povezujemo z dolgimi vožnjami, zato je varen in udoben avtosedež ključnega pomena za malčkovo prijetno razpoloženje na poti. Poleg tega pa je pomembno tudi, da ti avtosedež nudi dodatne funkcionalnosti, ki na dolgi poti pridejo še kako prav. Takšno je na primer 360° obračanje otroških avtosedežev FreeON, ki ti omogoča lažje posedanje otroka v avto in iz njega, enostavnejše oblačenje in slačenje ter priročno hranjenje na zadnjem sedežu. Možnost, da izbereš avtosedež, ki omogoča enostavno snemanje iz isofix podlage ter pritrjevanje na ogrodje vozička, je samo še dodaten »plus«. Takšen je otroški avotsedež 0+, ki je del kompleta pri otroškem vozičku Zen 4 v 1, »All in«.

Prenosni stolček za hranjenje, ker nikoli ne veš, kdaj ga boš potrebovala

Pri številnih otrokih je že samo hranjenje podvig, predstavljaj pa si, kakšen bi šele bil, če ne bi imela stolčka za hranjenje. Ta bistveno pripomore k enostavnosti hranjenja ter udobju otroka med njim. In če nimaš rada presenečenj, imej v prtljažniku ali zraven vedno prenosni stolček za hranjenje FreeON Mini. Čeprav je majhen, pa ima veliko pomembnost.

Kenguru, idealen za obisk obljudenih lokacij

Če se odpravljate na obisk bližnjih prestolnic, je poleg vozička nepogrešljiv pripomoček tudi kenguru. Ta je še posebej praktičen, če si želiš ogledati kak priljubljen muzej ali znamenitost, ki je zaradi terena ali gruče ljudi težje dostopen z vozičkom. Ne samo, da se ne rabiš drenjati med ljudmi, kenguru ti omogoča tudi večjo mobilnost in kar dve prosti roki. Če se odpravljate na izlet v naravo in ogled naravnih znamenitosti, krajši ali daljši pohod v hribe, pa raje uporabite nahrbtnik za otroka FreeON Mount. Za otroke, ki pa že radi raziskujejo sami, pa je nadvse praktičen otroški poganjalec Free2Move ali pa tudi tricikel FreeON Sporty, ki omogoča da lahko otrok uporablja svoje nogice na pedalih in krmili na potepu, kot starš pa imaš celoten nadzor nad hitrostjo in smerjo poti.

Ostali praktični dodatki, ki ti bodo poenostavili življenje

Poleg vseh naštetih otroških pripomočkov ne pozabi tudi na tiste, ki ti bodo olajšali marsikatero situacijo. Na primer, ko boš ti uživala v večerji na prostem, bodo tudi komarji uživali v svoji priložnosti za večerjo, zato si omisli univerzalno mrežo proti komarjem za voziček. Za zaščito otroka pred močnim soncem uporabi univerzalni senčnik FreeON, ki se poda na vsak model vozička. Tudi držalo za stekleničko in mobilni telefon je lahko praktičen ob daljšem sprehodu. Za prijetnejšo vožnjo v avtomobilu na okna namesti senčnike, seveda pa ne pozabi na brisačke in kopalne plaščke Bubaba by FreeON, ki ti pridejo prav tako pri večernem kopanju kot pri čofotanju v morju.

Ne glede na to, kje ali kako boš preživela počitnice, te vabimo, da obiščeš tudi našo spletno prodajalno www.FreeON.si ali pa katero od poslovalnic Baby Center in Pikapolonica ter si s pomočjo strokovnih svetovalk pridobiš vse potrebne informacije za lažjo in pravo izbiro najbolj primerne otroške opreme.

Scroll to Top