Okrogli trebušček in potem prvi dotik – ljubezen, ki ostane

Predstavljati si, kaj pomeni »ljubezen na prvi pogled« je sila nenavadno opisati, še težje jo je razumeti, vse do trenutka ko postaneš mama. Z dnem, ko se srečata, je vez stkana in rojena je brezpogojna ljubezen – ljubezen, ki ostane. Gre za preplet čustev in občutenj, ki jih starš začuti, ko dobi v objem svojega novorojenčka.

Roko na srce, starši so za svoje otroke pripravljeni narediti vse, kar je v njihovi moči. Jim omogočiti varno in ljubeče okolje, jih spodbujati in stati ob strani ne glede na vzpone in padce, predvsem pa vedno verjeti vanje in jih imeti preprosto radi.

In tako kot velja, da imajo mame rade svoje malčke, velja tudi, da jim z največjim veseljem nudijo tudi vse kar je lepo, nežno, mehko, modno in udobno – izpopolnjeno in dodelano, skorajda že pravljično. Med pravljično ponudbo izjemnih tekstilnih izdelkov pa sodijo tudi najrazličnejši modeli otroške opreme naše blagovne znamke Bubaba by FreeON. Jo že poznate?

Zgodba o Bubaba by FreeON – o blagovni znamki, ki ji morate slediti …

Vse se začne z majhno skico in idejo, izbiranjem materialov in vzorcev, množico risb in kreacij … Potem pridejo na vrsto spretne roke naših šivilj, ki kos blaga spremenijo v čudovit izdelek. Zatem se na oddelku za pakiranja izdelki skrbno zapakirajo, in ko jih uporabniki razpakirajo, začutijo občutek zadovoljstva, ki ga je ekipa stkala ob svojem delu – v to smo prepričani.

V tej zgodbi vam bomo predstavili blagovno znamko Bubaba by FreeON in njihove pravljične izdelke, ki nastajajo na Hrvaškem, v osrčju Hrvaškega Zagorja, ter izdelke, ki staršem veliko pomenijo v tem edinstvenem in čustvenem trenutku, ko se rodi otrok.

Naj vas prevzame široka paleta najnežnejših izdelkov Bubaba

Znamka Bubaba by FreeON se ponaša z izjemno široko paleto izdelkov. Gre za blagovno znamko, v katero so od samega nastanka ideje in vse do izdelka, ki ga mamica kupi, vložene ure in ure nežnosti, z željo, da za otroke, ki jim starši posvečajo največ pozornosti, ustvarimo nekaj izjemno kvalitetnega, udobnega, lepega in modnega. Naša kreativnost navdušuje starše že več kot deset let. Ustvarjamo najkakovostnejše izdelke za dojenčke in njihove starše, ob tem pa dajemo poudarek varnosti, udobju, trajnosti in nežnosti. Barve, detajli, izboljšani izdelki – vse to je del naše kolekcije.

Z našimi tekstilnimi izdelki so sanje lepše, prazniki prijetnejši, dnevi srečnejši – od različnih kompletov posteljnin za zibelke in posteljice, gnezdec za dojenčke, blazin za dojenje, odejic, spalnih vreč, različnih vrst tekstilnih plenic, tetra krpic za otroke, kopalnih plaščev, brisač, pa vse do dekorativnih in funkcionalnih foteljev, vzglavnikov in personaliziranih odejic za vaše najmlajše. V ponudbi je prek 200 izdelkov, kolekcije pa se menjajo 1-krat letno.

Poseben poudarek dajemo na novi organic liniji izdelkov, v kateri so artikli, ki jih potrebujete za otroka na samem začetku, torej z rojstvom. Komplet posteljnine za zibelko, spalna vreča, dvostranska odejica in dvostransko gnezdece. Vsi starši želijo svojemu otroku le najboljše in vedno več jih izbira tkanine iz čistega organskega izvora. Z njihovo izbiro skrbimo za okolje v katerem živimo in seveda na nežno otroško kožo.

Z izbiro Bubaba by FreeON izdelkov, so lahko starši povsem prepričani, da so za svojega otroka izbrali najboljše. Ob izdelavi prikupnih kolekcij uporabljamo le preverjene in kakovostne materiale s pridobljenimi certifikati, med katere sodi tudi standard Oeko-tex, ki označuje kakovost in preverjeno kvaliteto. Ponosni pa smo tudi na našo kakovost šivanja, ki resnično zadovoljuje starše z našimi izdelki.

Na voljo tudi širom sveta

Izdelki so brezčasni, izpolnjujejo visoke standarde in niso teritorialno omejeni na noben način – zato smo zelo veseli, da imamo uporabnike naših izdelkov po vsem svetu. Lahko se pohvalimo, da kar 51 % prodaje Bubaba by FreeON izdelkov ustvarjajo izvozni trgi. Uspešnost na mednarodnem nivoju si štejemo v veliko čast, saj je doseganje kakovosti in konkurenčnosti zagotovljeno le s »trdim« delom.

Mamice so navdušene

Z našimi izdelki pa smo navdušili tudi obiskovalce. V maju smo organizirali dogodek – Bubaba by FreeON – in povabili na obisk manjši izbor mamic, ki obožujejo lepoto in čarobnost v mehkobi dotika naših izdelkov Bubaba. Ob srečanju na našem sedežu podjetja na Hrvaškem smo jih med drugim z velikim veseljem povabili na ogled našega proizvodnega procesa šivanja Bubaba izdelkov, kjer so imele mlade dame možnost videti, kako izdelki nastajajo izpod dela »rok« naših predanih šivilj. Ker pa smo jih želeli tudi pocrkljati, so bile, kot prve, deležne predstavitve nove kolekcije za prihajajočo sezono. Lahko vam razkrijemo, da so bile nad njo navdušene. Da pa je bil dogodek še zanimivejši, bolj dinamičen, so mamice v času obiska prejele »izziv«. Zašiti, seveda s pomočjo naših utečenih gospa, so si morale svoj lasten izdelek. Odlično so se izkazale! Njihov dopoldan je bil poučen, delaven in hkrati družaben. Prijeten dan, za katerega lahko rečemo, da je ustvaril obojestransko zadovoljstvo. Njihovo veselje ob spoznavanju vseh novosti ter naša »potrditev«, da so izdelki Bubaba by FreeON, izdelki, ki navdušujejo vse.

Ponosni smo, da smo z  ljubeznijo do izdelkov, v ljudeh zgradili podobo, ki vzbuja pozornost med mlajšimi kot tudi starejšimi v generaciji. Ustvarjamo drzne, igrive, barvite pa tudi nevtralne zgodbe in tako zadovoljimo želje in potrebe raznolikih okusov

Da je interes vse večji, se je izkazalo z željo in interesom, da se naši izdelki prodajajo v različnih specializiranih prodajalnah z otroškimi izdelki. Poiščite nas v poslovalnicah Baby Center in Pikapolonica ali pobrskajte v naši spletni prodajalni www.FreeON.si in se prepričajte tudi vi.

Scroll to Top