Podarjamo Mizico s stoloma Bear

Otroci veljajo za najiskrenejše med vsemi. Pogovarjaj se z njimi in ustvari dialekt – s svojim izražanjem in razmišljanjem te bo spomnil na vrednote, ki jih kot odrasli občasno pozabljamo.

 

V sklopu »Tedna otroka« smo pripravili nagradno igro v kateri bomo podarili 1x MIZICO S STOLOMA BEAR.

Čestitke! Nagrajenka nagradne igre je Sabina Vidrih, iz Postojne. Obveščena bo preko elektronskega naslova.

 

Sodelujte tudi vi! Kako?

Z vsakim nakupu na www.freeon.si, med 2. in 11. 10. 2020, pridobite sodelovanje* v nagradni igri za mizico s stoloma Bear.

Med vsemi bomo izžrebali 1x nagrajenca ali nagrajenko, ki bo 13. 10. 2020!

 

Zakaj smo izbrali otroško mizico Bear?

Z rojstvom otroka starši strmijo tudi k ureditvi otroške sobice v mini otroški raj. Skrbno izbrano pohištvo je le pika na i k izpolnitvi. Tekom odraščanja otroka pa se spreminja tudi pohištvo v otroški sobici. Eden pomembnejših kosov pohištva je tako tudi igralna otroška mizica h kateri spada običajno še stolček ali dva.

Kotiček, ki omogoča otrokom ustvarjati, risati, brskati po knjigah in se med drugim tudi pogovarjati. Pogovor je temelj vsakega odnosa, tudi med otroci in starši. Spodbujajmo ga vsi!


Mizica s stoloma Bear
je vsekakor odlična izbira tudi za vašega otroka. Bi jo imeli tudi vi?

Potem pohitite v spleteno prodajalno www.freeon.si in opravite nakup. Morda boste ravno vi srečnež ali srečnica z novo pridobitvijo v otroški sobici.

 

*Splošni pogoji nagradne igre:

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. Sodelujte lahko tudi tako, da se prijavite s svojim elektronskim naslovom na FreeON spletne novičke (prijavo opravite v nogi spletne prodajalne freeon.si). Tako boste vedno pravočasno obveščeni o vseh aktivnostih in novostih na www.freeon.si

Scroll to Top