Samo dve črtici in življenje se obrne na glavo!

Z novico, da si noseča, se tvoje življenje začne, na nek svojstven način, obračati na glavo. Sledi devetmesečno “gnezdenje”, ko se pripravljaš na prihod dojenčka in ko pride dan D, nič ni več tako, kot je bilo prej.

Starševstvo ni le najbolj pomembna, temveč tudi najbolj zahtevna vloga, in tako kot vse v življenju, jo sestavljajo številni vzponi in padci. Mamice z dojenčki nimajo časa za razmišljanje in v tem obdobju cenijo predvsem praktičnost.

Zato so otroški izdelki FreeON velikokrat njihova prva izbira, ki jim starševstvo naredijo prijetno in brezskrbno, otroke pa zadovoljne, mirne in srečne.  

Ko se pokažeta dve črtici …

Se še spomniš trenutka, ko si izvedela, da v tebi raste novo življenje? Si bila ena tistih, ki je imela nekakšen nenavaden občutek že prej, češ da se nekaj dogaja, ali pa te je novička zadela kot strela iz jasnega. Ne glede na to, ali je bil naraščaj načrtovan ali ne, te v tistem trenutku obide vihar najrazličnejših mešanih občutkov. V danem trenutku skačeš od veselja in jočeš od same sreče, v naslednjem pa si že grizeš nohte in beliš glavo s seznamom, kaj vse potrebuješ.

Vsaka ženska nosečnost doživlja po svoje in nič ni narobe, če se kdaj počutiš tudi potrto, zaskrbljeno ali negotovo.

Nosečnice in mlade mamice so v današnjem času preveč obremenjene s tem, da mora biti vse brezskrbno, pozitivno in v superlativih.

V resnici pa velja, da je starševstvo vsekakor zahtevna vloga, ki jo sestavljajo tako prijetni kot malce manj prijetni trenutki polni osebnih skrbi.

Trebušček raste in raste

Čeprav se devet mesecev sliši veliko, pa vsaka mamica pravi, da ta čas mine prehitro, tako kot čas odraščanja malčka za tem. Nosečnost je čas, ki si ga moraš vzeti zase in se pripraviti na prihod dojenčka. Pogosto se začne z urejanjem otroške sobice ter nakupom nujne in najpomembnejše opreme, kot so otroška posteljica, previjalna mizica in podloga, blazina za dojenje, tetra pleničke, prva oblačila in izdelki za nego, otroški avtosedež …

Ker zna biti prihod novega družinskega člana kar velik finančni zalogaj, so

FreeON izdelki odlična izbira, saj jih odlikuje vrhunska kakovost po dostopnih cenah.

Poleg tega so številni FreeON izdelki zasnovani tako, da jih je mogoče prilagoditi in uporabljati daljše časovno obdobje in za različne namene.

Dobrodošel, dojenček!

Čestitamo, postala si mamica! Pred tabo je ogromno crkljanja, ljubečih trenutkov, smeha in sreče, pa tudi neprespanih noči, skrbi in joka. Še dobro, da ti ob vseh teh lepih in težkih trenutkih ob strani stoji tudi FreeON s svojimi praktičnimi in dodelanimi izdelki, ki olajšujejo vlogo starševstva in ga zato naredijo prijetnejšega, predvsem pa enostavnejšega.

Če zvečer pomirjeno zatisneš oči, ker veš, da dojenček spi varno ob tebi v obposteljni posteljici ali če se ti malček zadovoljno nasmiha med negovanjem na previjalni blazini oz. podlogi, je naša naloga opravljena. Naše poslanstvo je namreč otrokom zagotoviti udobno, varno in zabavno otroštvo, staršem pa omogočiti prijetno, brezskrbno in zadovoljno starševstvo, vedno in povsod in na vsakem koraku, pa naj bo to med sprehodom z vozičkom, na poti družinskim avanturam v varnem otroškem avtosedežu ali med hranjenjem v udobnem in stabilnem stolčku.  

Naj se rock’n’rol začne!

Dojenček raste, uživa na dolgih sprehodih, morda bo kmalu začel pasti kravice, se vstajati in kot bi mignil bo naredil svoje prve velike korake ter samostojno sedel v stolčku za hranjenje z žličko v roki. Otroštvo je obdobje, ki mine prehitro in s tem bi se strinjala vsaka mamica. Za kakovostno preživljanje neprecenljivega otroštva in ustvarjanje nepozabnih spominov ti v vsakem trenutku ob strani stojijo skrbno izbrani izdelki FreeON.

FreeON je slovenska blagovna znamka otroške opreme, na trgu prisotna že od leta 2013. Naša ponudba izdelkov je razdeljena na štiri linije, ki pokrivajo otroške pripomočke za dojenčke in malčke:

  • Street linija ponuja širok nabor modernih in funkcionalnih vozičkov, ki ustrezajo okusu, potrebam in pričakovanjem modernih družin.
  • Car linija predstavlja široko paleto otroških avtosedežev, ki malčku zagotavljajo varnost in udobje na vsakem prevoženem kilometru. Avtosedeži so zasnovani z mislijo na starše in otroke, tako da rastejo z njimi skozi različna obdobja otroštva.
  • Home linija združuje otroške izdelke za domačo rabo, od stolčkov za hranjenje, hojic, kengurujčkov, gugalnikov in ležalnikov, ki staršem prihranijo skrbi, otrokom pa omogočajo svobodno raziskovanje, navajanje na samostojnost in aktivno sodelovanje pri vsakdanjih opravilih.
  • Sleeping linija združuje leseno pohištvo, prenosne posteljice, obposteljne posteljice in previjalne blazine, pika na i pa je spalni tekstil Bubaba by FreeON s prikupnimi motivi in trendovskimi dizajni. Široka ponudba izdelkov nima samo uporabne vrednosti, temveč tudi dekorativno. Razvajajte svoje malčke z udobnimi gnezdeci in blazinami za dojenje, prikupnimi kopalnimi plaščki in brisačami z ušeski, mehkimi odejicami, zabavnimi otroškimi fotelji in navihanimi slinčki.

Čas, ko bodo malčki zrastli in odrasli, bo še prehitro tu. Zato ga vsak dan izkoristite za nove dogodivščine in doživetja, ob tem pa vam naj stojijo ob strani skrbno izbrani izdelki FreeON in Bubaba by FreeON.

Ne spreglej, prelistaj nova kataloga otroške opreme in ljubkega tekstila!
>> Katalog FreeON 2022
>> Katalog Bubaba by FreeON 2022
Scroll to Top