Splošni pogoji poslovanja NOVO

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA SPLETNE STRANI  www.freeon.si

Predmet pravnega obvestila so vse spletne strani FreeON, www.freeon.si, ki je v lastni Apollo d.o.o., Puhova ulica 18, 2250 Ptuj (v nadaljevanju ponudnik).

Podjetje Apollo d.o.o. ne jamči za točnost podatkov, objavljenih na spletnih straneh – informacije in podatki na spletnih straneh FreeON.si so zgolj informativne narave in niso namenjena vzpostavljanju obvezujočih pravnih razmerij ali vstopu v pravna razmerja.

Splošni pogoji spletne strani so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varovanju osebnih podatkov in Mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

Slike izdelkov

Slike izdelkov so simbolične. Dejansko prejeti izdelek se lahko minimalno razlikuje od slike izdelka na spletu.

Teksti ob izdelkih

Teksti ob izdelkih so informativne narave. Za podrobnejše opise in informacije nas kontaktirajte na info@freeon.si.

Odveza odgovornosti in odstop od prodajne pogodbe

Apollo d.o.o. se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti skladnost in ažurnost podatkov, ki so objavljene na spletni strani. Podjetje se trudi, da so karakteristike izdelkov in njihove lastnosti vedno ustrezno ažurirane, obstaja pa možnost, da kateri podatki ostanejo posodobljeni nekoliko kasneje.

Garancija

Izdelki imajo garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu in ob predložitvi računa. Garancijski roki so navedeni na garancijskih listih ali na računu.

Garancija preneha veljati pri:

  • neupoštevanju navodil za uporabo,
  • popravilu, ki ga je opravila nepooblaščena oseba,
  • malomarnem ravnanju z izdelkom,
  • poškodbah, ki so nastale zaradi mehanskih udarcev po krivdi kupca oziroma tretje osebe.

Odgovornost za morebitne napake, opustitve in podobno je izrecno izključena

Spletne strani lahko vsebujejo tudi povezave do drugih spletnih strani (www.babycenter.si). Ob kliku na takšno povezavo do katere od drugih spletnih strani združenja ali tretjih oseb, se mora uporabnik zavedati, da imajo te spletne strani lastne pogoje uporabe ter politike glede varovanja zasebnosti podatkov. Pred uporabo teh strani mora uporabnik preveriti njihove pogoje in njihovo politiko varstva zasebnosti. Združenje ne sprejema nobene odgovornosti za spletne strani tretjih oseb.

Združenje si pridržuje pravico, da vsebino spletnih strani kadarkoli, na kakršenkoli način in brez razloga oziroma brez navedbe razloga spremeni brez vnaprejšnjega opozorila. Za kakršnekoli posledice tovrstnih sprememb združenje ne prevzema nobene odgovornosti.

Pravna podlaga

Podlaga za obvestilo o piškotkih je spremenjen Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; na kratko ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013 in je prinesel nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Piškotki, ki jih uporabljamo na spletni strani

Ime piškotkaTipPrvo ali tretje razrediSeja ali dolgoročniNamen
_fbpOgleševanjeTretje razredniDolgoročnibeleženje facebook pixel
moove_gdpr_popupOsnovniTretje razredniDolgoročnizapomni si potrditev piškotkov
session_idOgleševanjeTretje razredniDolgoročniid seje
__utma, __utmb, __utmc, __utmt, __utmz, _ga, _gat, _gidStatistikaTretje razredniSejaBeleženje obiska strani
woocommerce_*, wp_woocommerce_*, wc_cart_hash_*, wc_fragments_*OsnovniPrvo razredniSejaBeleženje spletne trgovine za postopek nakupa
__gads, DSID, IDE, test_cookie, _ga, _gid, _gatOgleševanjeTretje razredniDolgoročniGoogle oglaševanje
act, wd, xs, datr, sb, presence, c_user, fr, pl, reg_ext_ref, reg_fb_gate, reg_fb_refOgleševanjeTretje razredniSejaNamen oglaševanj na facebook-u
APISID, CONSENT, GPS, HSID, LOGIN_INFO, PREF, SAPISID, SID, SSID, VISITOR_INFO1_LIVE, YSCFunkcionalnostTretje razredniDolgoročniPrikazovanje Youtube vsebin
wordpress_logged_inOsnovniPrvo razredniSejaBeleži ali je uporabnik prijavljen na strani
wordpress_secOsnovniPrvo razredniNamenjen administratorju straniSeja

NASTAVITVE PIŠKOTKOV LAHKO SPREMENITE TUKAJ!

Končne določbe

  1. Vsakokrat veljavni Splošni pogoji poslovanja so objavljeni na spletni strani https://www.freeon.si
  2. Enako velja za morebitne spremembe in dopolnitve veljavnih Splošnih pogojev poslovanja, nastale zaradi spremenjene poslovne politike ponudnika ali veljavne zakonodaje.

Podatki podjetja

Apollo d.o.o., Puhova ulica 18, 2250 PTUJ
DŠ: SI95965645
Tel:: 041 697 759
Elektronski naslov: info@freeon.si

 
Scroll to Top