Stolček, ki bo olajšal tvoj vsakdan

Čeprav je čudovito, pa biti mama ni tako enostavno, kot se sliši. Vsakdan mamice je različen, vendar pa se skoraj vsaka srečuje s številnimi izzivi, opravili in obveznostmi. Od hranjenja in nege otroka, nujnih gospodinjskih opravil in navsezadnje skrbi zase. Poleg vseh obveznosti pa se v dnevu najde tudi čas za nekoliko bolj prijetna opravila, na primer igro, crkljanje in druženje. In čeprav bi vsaka mamica večino časa raje namenila slednjemu, pa žal ne moreš zanemariti vsega drugega. In takrat potrebuješ zanesljivega pomočnika, ki bo tvojega otroka zamotil z igro, ga pomagal uspavati ali pa le olajšal situacijo tebi. Spoznaj FreeON-ov stolček in gugalnik Oli 2 v 1.  

Vsestranska uporaba

Številne mamice svoje dopoldneve preživljajo same z otrokom, kar zna biti precejšen izziv. Otrok zahteva pozornost, prav tako pa tudi tudi tisti kup perila in posode, ki že nekaj časa čaka nate. Zakaj ne bi združila obojega in se takšnih opravkov lotila skupaj z otrokom? V tem primeru potrebuješ pomočnika, ki je vsaj približno udoben kot tvoje naročje, obenem pa še vedno omogoča otroku, da te spremlja pri vsakem tvojem gibu. In s to mislijo je bil v skrbnem okolju, kjer je otrok vedno na prvem mestu, razvit stolček in gugalnik FreeON Oli 2 v 1. Še več, Oli-ja boš lahko sprva uporabljala kot gugalnik v katerem bo dete počivalo, ko pa bosta začela z uvajanjem goste hrane, pa vama bo služil tudi kot stolček za hranjenje. Vsestransko uporaben Oli omogoča, da funkcijo enega in drugega nenehno prirejaš trenutni situaciji. Na primer, potem ko otroka nahraniš, ga lahko z enostavno potezo in ponovno namestitvijo igralnega loka preprosto spremeniš v udoben gugalnik, v katerem se bo malček udobno zamotil, medtem ko boš ti pospravljala mizo ali kuhinjo po vajinem obroku.

Uporaba skozi celo otroštvo

Sodobni starši iščejo praktičnost in funkcionalnost. Izbirajo izdelke, ki jih lahko uporabijo na različne načine, v različnih situacijah in skozi različna obdobja odraščanja otrok. Zakaj bi stolček za hranjenje bil namenjen samo temu, ko pa lahko z malce prilagoditve postane uporaben tudi pri drugih situacijah, na primer pri počitku ali igri?

Stolček in gugalnik Oli 2 v 1 je odlična rešitev za družine, ki iščejo izdelke, s katerimi zadostijo različnim potrebam otrok. Kot gugalnik z igralnim lokom ga boš lahko začela uporabljati že takoj od rojstva, ko bo čas za uvajanje goste hrane, pa ga boš z enostavno potezo spremenila v stolček za hranjenje. Kasneje, ko bo tvoj malček postajal vedno bolj samostojen, pa bo z odstranitvijo pladnja in prilagoditvijo k višini družinske jedilne mize le-ta  postal malčkov prvi stol.

Kotiček za mir in sprostitev

Otroci zahtevajo veliko pozornosti, kar pa še ne pomeni, da moraš postati njegov animator v vsakem trenutku. Dovoli mu trenutke, da uživa v svoji družbi, spoznava okolico in sebe ter razvija samostojnost. Medtem ko boš ujela nekaj minutk za branje knjige ali gledanje svoje najljubše serije, odloži malčka v udoben gugalnik, namesti enega od 5 načinov hitrosti guganja ter izberi eno od ponujenih melodij. Slednje bo otroka najprej prijetno zabavalo, nato pa kaj hitro zazibalo v prijeten popoldanski počitek. No, morda pa  tudi tebe …  

Sliši se resnično super, stolček in gugalnik Oli 2 v 1 je oprema, ki je ne moreš  izpustiti iz osnovnega nabora izdelkov za dojenčka. Poišči ga v svoji najbližji prodajalni z otroško opremo Baby Center ali v drugih prodajalnah z bolje založenimi oddelki otroške opreme. 

Scroll to Top