Top 3 športni vozički po izboru mamic

Zagotovo že nestrpno pričakuješ prve spomladanske sprehode, nova doživetja in zanimive izlete s svojo družinico. Praktičen in udoben voziček bo nepogrešljiv del opreme, ki ne sme manjkati, ko se vama pridruži najmlajši član družine. V nadaljevanju ti predstavljamo top tri FreeON športne vozičke, ki jih mamice ne morejo prehvaliti!FreeON Nano, voziček za vsako vreme

Otroški voziček FreeON Nano je voziček, ki ga želi vsaka mamica. Je praktičen, kompakten in kakovosten, ki bo tvojemu otroku služil med 6 in 36 meseci starosti. Izdelan je iz anodiziranega aluminijastega ogrodja, ki mu hkrati daje kompaktnost in lahkotnost, vzdržljiva PU-kolesa, ki se pogosto uporabljajo za transportne vozičke, pa blažijo tresljaje in so kos vsaki vožnji, ne glede na podlago.

Enostavno in hitro zlaganje s samo enim pritiskom na gumb (autofolding sistem),

razstavljanje s potegom ter lahko ogrodje v nakup največkrat prepričajo družine, ki veliko pohajkujejo po mestih ter dopustujejo z avtomobilom ali letalom, saj z vozičkom FreeON Nano prejmeš priročno torbo za shranjevanje in prenašanje.


Posebnost vozička je tudi podaljšana strehica, ki otroka ščiti v vsakem vremenu – soncu, vetru ali snegu, v vročih poletnih dneh pa vama bo prav prišla tudi odstranljiva mrežica na hrbtni strani vozička, ki omogoča zračenje in pogled na tvojega malčka. Poleg tega se voziček lahko pohvali z nastavljivim hrbtnim naslonom, odstranljivim sprednjim varovalom, praktičnim držalom za stekleničko na strani, ročajem iz rjavega eko usnja in dveh barvnih različicah.

FreeON Royal, kompakten voziček, ki je kos vsakemu terenu

FreeON Royal je športni voziček, primeren za aktivne starše, ki iščejo kompakten, masiven in stabilen voziček za različne terene. Izdelan je iz lahkega aluminija in ima amortizirana kolesa, zato se boš z njim brez težav sprehajala tako po obmorski promenadi kot po makadamu v naravi.

Njegova največja prednost je prilagodljiv hrbtni naslon, ki se lahko skoraj popolnoma poleže,

zato je primeren za otroke takoj od rojstva pa do 3 let. Enostavno zlaganje z eno roko sledi zahtevam sodobnega načina življenja in navdušuje starše, ki morajo eno roko vedno nameniti svojemu otroku. Podaljšana strehica z vizirjem skrbi, da otroku med sprehodom ne blešči sonce ter ga ščiti pred močnimi žarki, odstranljivo varovalo pa po potrebi dodaš ali odstraniš z vozička. FreeON Royal daje prestižen videz, predvsem po zaslugi kraljevsko modre ali brezčasne sive barve ter rjavih usnjenih ročajev. Kot dodaten bonus tega vozička pa je še prevleka za noge, je odlična za sprehode v hladnejšem delu leta.

FreeON Lux Premium, lahkoten in trendovski voziček

FreeON Lux Premium je najbolj trendovski voziček v naši ponudbi,  ki s svojim sodobnim dizajnom in funkcionalnostjo sledi aktualnim modnim smernicam. Čiste in minimalistične linije aluminijastega ogrodja mu dajejo pridih lahkotnosti, kar lahko izkusiš tudi pri vožnji, saj je

izjemno vodljiv športni voziček, ki ga enostavno upravljaš le z eno roko.

Na voljo je v različnih trendovskih barvah v kombinaciji z detajli iz rjavega eko usnja (naslonjalo in ročaji) in prešitim videzom sedežnega dela. Ima nastavljiv hrbtni naslon in oporo za noge, 5-točkovni sistem zapenjanja ter odsevnike na varovalu in strehi, zaradi česar nudi udobje in varnost otrokom od rojstva do dopolnjenih 22kg. Pri nakupovanju z otrokom boš navdušena nad praktično in prostorno košaro pod sedežem, na dolgih sprehodih boš hvaležna za nastavek za stekleničko ob strani, na sprehodih v sončnih dneh pa ne boš mogla prehvaliti podaljšane strešice, ki bo zaščitila tvojega otroka pred sončnimi žarki.

 

Če te je mnenje mamic prepričalo v nakup vozička FreeON, ne odlašaj z izbiro. Preveri športne vozičke FreeON v naši ponudbi!

Scroll to Top