Situacije, kjer se športni vozički izkažejo za najboljše

Kot mlada mamica z otrokom se velikokrat znajdeš v situacijah, kjer se lahko »zahvališ« svojemu instinktu, ki je odigral največjo vlogo pri nakupni odločitvi, ko si preučevala lastnosti vozička. V nadaljevanju ti predstavljamo dobro poznane situacije mamic ob vozičkanju, za katere menimo, da se v njih odlično obnesejo. Seveda to ne pomeni, da moraš za vsako priložnost imeti svoj voziček, saj so številni od teh primerni za različne terene, poti in z njimi povezanimi dogodivščinami. Izpostavili smo le tiste, ki res izstopajo v svojih lastnostih in so najbolj kos danim situacijam. 

Sprehodi po neurejenih podlagah

Če želiš uživati v naravi, tišini in miru, boš morala iz urejene stezice zaviti tudi na kakšno makadamsko pot ali gozdno stezico. Za to pa seveda potrebuješ stabilen in kompakten voziček, ki je kos takšnim terenom. Bistvena so velika in kakovostna kolesa, po možnosti takšna z vgrajenimi blažilci tresljajev.

Idealen voziček za to je FreeON Royal, ki ga poleg vzdržljivih koles odlikuje še masivno aluminijasto ogrodje, primerno za vsako pot.. Poleg amortizerjev za udobje med vožnjo skrbi tudi nastavljiv hrbtni naslon, podaljšana strehica in zračne odprtine, mamice pa navdušuje tudi njegov eleganten izgled z usnjenimi dodatki ter praktično zlaganje.


Potovanje z letalom

Čeprav so sodobne mamice odprte za nove pustolovščine, ima marsikatera še vedno zadržek, ko pride do potovanja z otrokom z letalom. To prepričanje izhaja še iz časov, ko potovanja niso bila tako pogosta, temu pa tudi ni bila prilagojena otroška oprema. K sreči so dandanes na voljo že otroški športni vozički, ki se zložijo na tako majhne dimenzije, da jih lahko pospraviš kar v ročno prtljago na letalu.

Eden izmed takšnih je tudi FreeON Diamond, lahek, s čvrstim oprijemom in enostavno zložljiv športni voziček, ki je zaradi enostavnega zlaganja na majhne dimenzije nepogrešljiv pripomoček družin, ki veliko potujejo. Njegova ključna prednost je ta, da lahko zložen voziček prevažaš okrog z ročico, podobno kot kovček, kar pa ne vpliva na lagodje, saj otroku še vedno nudi dovolj prostora in udobja.


Nakupovanje

Za nakupovanje in potepanje po mestu potrebuješ lahkoten in enostavno vodljiv voziček, ki ga lahko brez težav v ravni liniji potiskaš z le eno roko, medtem ko v drugi držiš karkoli drugega, morda skodelico kave, telefon ali nakupovalne vrečke. Prav takšen je voziček FreeON Lux Premium, ki je zasnovan z mislijo na hiter življenjski tempo in vsakodnevna opravila mladih mamic.

Lahkoten voziček te bo prepričal s svojim prefinjenim izgledom in prakičnostjo uporabe, otroka pa s svojim udobjem. Lahkotno aluminijasto ogrodje lahko enostavno zložiš z eno roko, prostorna nakupovalna košara pa pride prav tako pri nakupih kot običajnih sprehodih za hrambo nujnih otroških pripomočkov.


Neizbežni opravki

Včasih nimaš druge izbire, kot da s sabo po opravkih vzameš otroka. V situacijah, ko moraš na hitro pospraviti voziček, medtem ko v drugi roki držiš otroka, velja za najboljšo izbiro samozložljivi voziček. Na primer, če moraš na avtobus ali pa če se znajdeš v stavbi brez dvigala. Odlična prednost, kajne?

Če se ti takšne situacije dogajajo pogosto ali pa preprosto nimaš časa za kompleksno zlaganje vozička, potem razmisli o športnem vozičku FreeON Nano s samozložljivim mehanizmom. Uporabljaš ga lahko za malčke med 6. in 36. mesecem starosti. Še več, voziček se lahko pohvali z lahkim aluminijastim ogrodjem, vzdržljivimi kolesi in funkcionalnimi dodatki, kot sta držalo za stekleničke in priročna torba za prenašanje.


Si se našla v kateri od situacij tudi sama in morda pomislila, da potrebuješ bolj praktičen voziček? Potem ne spreglej naše akcije, kjer med 5. in 11. 4. prejmeš 13% popusta na športne vozičke FreeON. Ponudbo si poglej tukaj.

Scroll to Top