Za vsak izlet – športni voziček FreeON, marela

Vožnja po mestnem parku, potepanje po naravi ali izlet na obalo? Otroški športni voziček, ki ga imenujemo tudi marela je odlična izbira za vse priložnosti.

Spoznajte prednosti športnih vozičkov, zakaj so le-ti odlična izbira vsem staršem z malimi otroci.

Staršem prijazen

Res je, da nas pri nakupovanju vozička prvo pritegne sam videz le tega, vendar vizualna podoba ne sme biti naše glavno vodilo pri izbiri. FreeON nudi široko izbiro športnih vozičkov, ki so praktični za uporabo.

Glavni atributi, ki jih nudijo so: kompaktnost, enostavna sestava ter teža. Izbiraš lahko med vozički, katere je možno zložiti z eno roko ter takimi, ki se s pritiskom na gumb sestavijo/zložijo kar sami. Če vas skrbi, kako boste na dnevni ravni nosili voziček po daljšem stopnišču, vas lahko razveselimo s dejstvom, da naši najlažji vozički tehtajo le 5kg.

Primeren za vse priložnosti

Morda ste mnenja, da je voziček primeren le za fine sprehode, ampak temu še zdaleč ni tako.

Pri izbiri pravega vozička je potrebno preveriti velikost koles, kajti večja kot so, lažje premagujejo ovire na poti in so tako bolj primerna za neurejene poti. V naši ponudbi lahko izbirate med lahkotnimi in enostavno vodljivimi vozički. Ti med drugim nudijo tudi po višini nastavljiv ročaj, ki se prilagodi vsakemu posebej. Otrokom nudijo primerno senčno zaščito s podaljšano strehico. Tudi zračne in mrežne odprtine so več kot na mestu, saj poskrbijo za zračnost in udobje ob toplejših dnevih. Ker pa športni voziček omogoča skoraj ležeči položaj hrbtnega naslona je primeren tudi za počitek, kadar otrok med potepom potrebuje spanec, da se okrepči.

Športne vozičke FreeON zelo dobro pozna tudi mamica Mojca, FreeON ambasadorka in blogerka z dvema otrokoma (Instagram profil @mojca_mitev). Oglejte si VIDEO športnih vozičkov FreeON in spoznajte njihove prednosti, da bo izbira vašega favorita lažja.

Otroški športni vozički FreeON

Popolna varnost, odlična funkcionalnost in sodoben dizajn.
Scroll to Top