Zimske vreče za udobje malih eskimčkov

Jesen je tu in z njo nižje temperature, ki znajo kakšno jutro še posebej presenetiti. Da bodo tudi v hladnejšem delu leta sprehodi prijetni in bo v vozičku toplo, svojega malčka odeni v zimsko vrečo, iz katere bo kukal kot majhen eskimček.

Ali je zimska vreča res potrebna?

Zakaj bi potrebovala zimsko vrečo, če pa lahko otroka toplo oblečeš in pokriješ z odejico, je vprašanje marsikatere novopečene mamice. Ker je zimska vreča veliko bolj udobna za tvojega malčka in praktična zate, bi ti odgovorile izkušene mamice. Samo predstavljaj si občutek, če bi imela oblečene žabe, hlače, bodi, flis, bundo ali kombinezon, povrhu pa bi bila pokrita še s kakšno odejico … Se sliši neprijetno in neudobno, kaj šele, da te pod vsem temi sloji malce pogreje sonček?

Zimska vreča je za pogosto vozičkanje v hladnejšem delu leta eden najbolj uporabnih pripomočkov.

Malčku omogoča udobje in toplino brez dodatnih slojev oblačil, tebi pa prihranek časa in živcev.

Več kot samo udobje in toplina

Poleg tega, da zimska vreča tvojemu otroku nudi vso udobje in toplino na sprehodu, je praktična tudi zate.

Ker otroka ne rabiš oblačit v toliko slojev oblačil, boš manj časa porabila za oblačenje ali previjanje. Pozabiš lahko tudi na popravljanje in zatikanje odejice, saj z zimsko vrečo odejice ne potrebuješ, vreče kot take pa otrok ne more zbrcati iz sebe. Če bo tvojemu malčku v vreči pretoplo, samo nekoliko odpreš stransko zadrgo.

Zimske vreče FreeON otroka tudi ščitijo pred vlago in vetrom, poleg tega pa jih lahko uporabljaš tako v otroškem vozičku kot v košari ali avtosedežu.

 

FreeON – ko se srečata funkcionalnost in modni trendi

Pri nakupu zimske vreče je najprej treba upoštevati prileganje zimske vreče vozičku, velikost otroka in vrsto pritrditve, nato pa material, model in barve.

FreeON zimske vreče so univerzalne in primerne za vse vozičke, košare ali avtosedeže, se enostavno prilegajo velikosti in imajo dve razdalji za pasove.

Notranjost je obdana s toplim flisom, zunanjost pa je impregnirana z ekološko bionik prevleko, ki ščiti pred vlago. Vreča se po celotni dolžini zapira s stransko zadrgo. Ta omogoča lažji dostop do malčka in lažje zapenjanje, medtem ko je otrok ves čas pokrit. Zimske vreče FreeON so poleg funkcionalnosti tudi trendovske. Umetno krzno na kapuci ne samo, da ščiti in greje otrokovo glavico, vreči daje tudi modni pridih. Po potrebi ga lahko tudi odstraniš.

Scroll to Top