FreeON Safir, en avtosedež za celo otroštvo

Varnost in udobje v avtomobilu naj bosta vedno na prvem mestu, še posebej, ko na zadnjih sedežih prevažaš svoje največje bogastvo, svoje otroke. V kolikor je tvoj malček prerasel prvi avtosedež in je čas za nakup novega, je avtosedež FreeON Safir ena boljših izbir. Ta avtosedež boš lahko uporabljala do dosežene otrokove telesne višine 150 cm oz. do cca njegovega 12. rojstnega dne. Avtosedež bo ves ta čas zagotavljal otroku izjemno udobje in varnost, predvsem pa je enostaven za uporabo in dostopen družinam.

Prostornost in udobje za brezskrbno opazovanje okolice

Poznaš tisto, ko otroka posediš v avto in se zaradi mehkega oblazinjenja kar izgubi v njem? Že res, da je pri dojenčkih in manjših otrocih to velika prednost, vendar pa je pri starejših in nekoliko bolj radovednih dobro, da jim avtosedež vseeno omogoča primerno stopnjo premikanja, da lahko opazuje okolico skozi okno. Avtosedež FreeON Safir je udoben in nudi prostorno sedišče, ki otroku omogoča ravno toliko gibanja, kot ga med vožnjo potrebuje. Oblika avtosedeža poskrbi, da je sedenje udobno in prijetno tudi pri daljši vožnji, za še večje udobje pa je mogoče poskrbeti z nastavljivim naslonom za glavo, naslonom za roke ter možnostjo spreminjanja naklona hrbtišča do 10°.


En avtosedež za daljše obdobje

Zadnje čase se mladi starši odločajo za izbiro avtosedeža, ki ga bodo lahko uporabljali kar se le da dolgo. Avtosedež FreeON Safir ustreza novejšemu i-Size standardu, kar pomeni, da se velikost avtosedeža določa glede na višino otroka in ne na njegovo težo. Po tem standardu je primeren za otroke med 100 in 150 centimetri višine oz. med 36. mesecem in 12. letom. To pomeni, da boš avtosedež lahko uporabljala praktično celo otroštvo, saj ga boš lahko prilagajalo otrokovi višini s kar 15. različnimi nastavitvami naslona za glavo.

Za varnost je poskrbljeno na vsakem kilometru

Ob nakupu avtosedeža mora le-ta zagotavljati varne karakteristike za vožnjo v avtomobilu.  Avtosedež FreeON Safir ustreza evropskemu standardu varnosti ECE R129, dodatno ima ojačano tudi bočno zaščito. V vozilo se namešča s pomočjo isofix sistema, kjer se avtosedež pritrjuje direktno na karoserijo vozila. To pomeni, da se v primeru trka sile veliko bolj enakomerno porazdelijo, kar predstavlja manj nevarnosti, da bi avtosedež »vrglo« iz zadnje klopi naprej in da se pri namestitvi samega avtosedeža v vozilo lahko zgodi manj napak. Ne boš verjela, vendar je moč zaznati, da je slednje še vedno precej pogosto. Kot dodatno zaščito pa otroku nudi tudi varno pripenjanje otroka v avtosedež s 5-točkovnim varnostnim pasom.

Priročnost in enostavna uporaba avtosedeža

Avtosedež FreeON Safir spada med lažje avtosedeže, saj tehta le 6,7 kilogramov. Kljub svoji lahkotnosti pa velja za kompakten avtosedež. V vozilo se namešča hitro in enostavno, kar je še posebej priročno za tiste družine, ki avtosedež velikokrat prestavljajo iz enega vozila v drugo. Zaradi isofix sistema, ki poskrbi, da je avtosedež vedno pritrjen pravilno in varno, se lahko na pot odpraviš z eno skrbjo manj. Ker pa boš avtosedež uporabljala nekaj let zaporedoma, se bo sčasoma tkanina tudi popackala ali umazala. V tem primeru je prevleko avtosedeža mogoče odstraniti in jo oprati v pralnem stroju.

FreeON Safir, avtosedež, ki bo dosegel vsa tvoj pričakovanja

Varnost in udobje v avtomobilu sta vedno na prvem mestu, še posebej takrat, ko v avtomobilu vozimo tudi naše najmlajše družinske člane. Pri nakupu otroške opreme je vedno treba postaviti kakovost pred ceno in dobro premisliti, kaj potrebuješ in koliko časa boš izdelek uporabljala. Tako kot pri avtosedežih tudi pri ostali otroški opremi FreeON sledimo funkcionalnosti, kakovosti in dostopni ceni. Verjamemo, da sta tudi tebi varnost in udobje tvojega otroka  na prvem mestu, zato brez oklevanja izberi avtosedež FreeON Safir. Poskrbi za dobro voljo in se z nasmehom na obrazu odpeljali številnim novim dogodivščinam naproti.


Scroll to Top