Brisača z ušesi 110×75 cm, slonček

V želji, da bi popestrili večerno rutino smo oblikovali prikupne kopalne brisače z živalskimi motivi, ki jih otroci obožujejo in v katere se z veseljem zavijejo. Brisače so posebne zaradi čudovite vezenine, ki pritegne pozornost otrok.  Mehka brisača s kapuco je izdelana iz kvalitetnega frotirja, ki nežno objame otroško telo in vpije mokroto po večernem kopanju ali na bazenu. Lastnosti:…

Barvne opcije:
Brisača s kapuco in ušesi
Brisača s kapuco in ušesi
Brisača s kapuco in ušesi
Brisača s kapuco in ušesi
Brisača s kapuco in ušesi
slonček
Brisača s kapuco in ušesi
EAN: 3830075042424 SKU: 42424 Kategorije: , ,

V želji, da bi popestrili večerno rutino smo oblikovali prikupne kopalne brisače z živalskimi motivi, ki jih otroci obožujejo in v katere se z veseljem zavijejo. Brisače so posebne zaradi čudovite vezenine, ki pritegne pozornost otrok. 

Mehka brisača s kapuco je izdelana iz kvalitetnega frotirja, ki nežno objame otroško telo in vpije mokroto po večernem kopanju ali na bazenu.

Lastnosti:

  • brisača z vezenino,
  • sestava: 94% bombaž, 6% poliester,
  • dimenzija: 110 x 75 cm (zaradi večje velikosti omogoča daljše obdobje uporabe).

*Izdelano na Hrvaškem.
 

Nežni dotiki, čutni objemi in lahkotni prijemi. Kvalitetni in udobni tekstilni izdelki izdelani z mislijo na otroke in v želji, da bi bilo dojenčkom navajanje na novo okolje lažje in prijetnejše. Ročno izdelani artikli nudijo otroku varno zavetje, občutek domačnosti in prijetno mehkobo.

Otroci obožujejo vodo, zato smo zanje oblikovali posebno linijo izdelkov iz kvalitetnih, mehkih in dobro vpojnih materialov, ki bodo popestrili večerno kopanje ali igranje na bazenu. Pozabite na strah pred vodo. Odslej se bodo otroci z veseljem kopali. 

 

Teža izdelka (v kg)

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Blagovna znamka

Morda vam bo prav tako všeč…

Scroll to Top