Dekica Moje prvo leto

Nežno, mehko, udobno in toplo!   Kvalitetni in udobni tekstilni izdelki izdelani z mislijo na otroke in v želji, da bi bilo dojenčkom navajanje na novo okolje lažje in prijetnejše. Ročno izdelani artikli nudijo otroku varno zavetje, občutek domačnosti in prijetno mehkobo ter s svojim modernim in dovršenim videzom lepo dopolnjujejo vsako otroško sobico.    Bubaba by FreeON mehka in nežna dekica za pomembne mejnike…

Barvne opcije:
Dekica Moje prvo leto
Dekica Moje prvo leto
EAN: 3830075040956 SKU: 40956 Kategorije: , ,
Nežno, mehko, udobno in toplo!  
Kvalitetni in udobni tekstilni izdelki izdelani z mislijo na otroke in v želji, da bi bilo dojenčkom navajanje na novo okolje lažje in prijetnejše. Ročno izdelani artikli nudijo otroku varno zavetje, občutek domačnosti in prijetno mehkobo ter s svojim modernim in dovršenim videzom lepo dopolnjujejo vsako otroško sobico. 
 
Bubaba by FreeON mehka in nežna dekica za pomembne mejnike v prvem letu vašega otroka!
 
Za uporabo v posteljici, vozičku, doma ali na sprehodu. Mehkoba odeje zagotavlja občutek udobja, tekstura materiala pa otroke pomirja in boža. 
S sodobnim in celovitim videzom lepo napolni vsako otroško sobo, prav tako pa lahko s fotografiranjem zabeležite pomembne spomine vašega otroka med odraščanjem.
 
Lastnosti:
 
  • sestava: 100% bombaž,
  • dvojni sloj (obojestranska uporaba),
  • mere: 70 x 90 cm.
Teža izdelka (v kg)

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Blagovna znamka

Scroll to Top