Free2Play aktivnostna mizica Playzone

Free2Play aktivnostna mizica Playzone je odlična zaposlitev za vašega otroka. Mizica je opremljena z raznolikimi elementi, ki spodbujajo in krepijo motorične sposobnosti vašega otroka. Z različnimi oblikami, ki se vrtijo in s premikajočim se kužkom, bodo malčki izpopolnjevali svoje finomotorične spretnosti in koordinacijo rok. Labirint z različnimi liki bo spodbujal otrokovo koncentracijo, logično razmišljanje in reševanje problemov. Na mizici je…

Barvne opcije:
Free2Play aktivnostna mizica Playzone
EAN: 3830075049553 SKU: 49553 Kategorija:

Free2Play aktivnostna mizica Playzone je odlična zaposlitev za vašega otroka.

Mizica je opremljena z raznolikimi elementi, ki spodbujajo in krepijo motorične sposobnosti vašega otroka. Z različnimi oblikami, ki se vrtijo in s premikajočim se kužkom, bodo malčki izpopolnjevali svoje finomotorične spretnosti in koordinacijo rok. Labirint z različnimi liki bo spodbujal otrokovo koncentracijo, logično razmišljanje in reševanje problemov.

Na mizici je tudi ksilofon, s katerim bo vaš otrok lahko ustvarjal melodije in raziskoval različne zvoke.
Poleg tega ima mizica tudi prostor za vstavljanje oblik, kar spodbuja razumevanje oblik, barv in spretnosti reševanja enostavnih ugank.
Privlačne otroške barve mizice bodo pritegnile otrokovo pozornost in spodbudile njegovo radovednost. Vključeno ogledalo pa bo otroka navdušilo nad odkrivanjem svojega odseva in spodbudilo njegovo raziskovanje sveta okoli sebe.

Mizica je visoka 48 cm in premera 41 cm. Lahko jo postavite na tla ali na primerno mizico, kar omogoča prilagodljivost glede na želje in potrebe vašega otroka.

Free2Play aktivnostna mizica Playzone bo vašemu otroku nudila ure in ure zabave, hkrati pa bo spodbujala njegov celosten razvoj. Otroka prepustite čarobnemu svetu igre, raziskovanja in ustvarjanja z našo aktivnostno mizico.

Ponudite svojemu otroku najboljšo igralno izkušnjo z našo interaktivno mizico, kjer se učenje in zabava združita!

Svetlobni učinki

Zvočni učinki

Interaktivnost

Daljinsko vodenje

Starost otroka

18 mesecev

Teža izdelka (v kg)

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Blagovna znamka

Scroll to Top