skokec Jumper ROO

Igralni center FreeON Jumperoo je zabavni igralni center, namenjen razigrani igri malčkov v pokončni legi, ki že samostojno sedijo, niso pa še samostojni pri hoji. Opremljen je z zabavnimi pripomočki, zanimivimi igračami in miselnimi igrali, ki spodbujajo malčkovo radovednost ter motorični in kognitivni razvoj.  Pripomočki za aktivne malčke Igralni center FreeON Jumperoo je namenjen malčkom v obdobju, ko že začno…

Barvne opcije:
skokec Jumper ROO
EAN: 3830075045777 SKU: 45777 Kategorije: , ,

Igralni center FreeON Jumperoo je zabavni igralni center, namenjen razigrani igri malčkov v pokončni legi, ki že samostojno sedijo, niso pa še samostojni pri hoji. Opremljen je z zabavnimi pripomočki, zanimivimi igračami in miselnimi igrali, ki spodbujajo malčkovo radovednost ter motorični in kognitivni razvoj. 

Pripomočki za aktivne malčke

Igralni center FreeON Jumperoo je namenjen malčkom v obdobju, ko že začno sami sedeti in vse do trenutka, preden shodijo (ustreza otrokom, ki so lažji od 11 kg). V tem  prehodnem času je igralni center odličen način za potešitev otrokove radovednosti. Zaradi 360-stopinjskega vrtljivega sedeža se lahko malček poljubno obrača okrog in okrog, preizkuša različne igrače ali vas aktivno spremlja med hišnimi opravili. Je odličen pripomoček za otrokovo spodbujanje radovednosti in aktivnosti, v njega pa ga lahko posedete tudi takrat, ko potrebujete proste roke za drugo opravilo. Otrok je v njem varen in udobno nameščen, z igračami in pripomočki pa se samostojno zamoti.  

Razigrana igra v pokončni legi

Vsestransko uporaben Jumperoo je varno mesto za brezskrbno igro in je pravi mali zabaviščni park. Opremljen je z zvočnimi efekti, mehkimi pisanimi barvnimi igračkami in sediščem na elastičnih trakovih, ki malčku omogočajo veselo hopsanje in poskakovanje. Izbor igračk, ki so mu na voljo so raznolike; od visečih, mehkih, odsev z ogledalom, marako, labirint s kroglicami in ropotuljico ter elektronsko enoto, ki malčku med igro predvaja 5 različnih skladbic ali ga zamoti z barvnimi lučkami. 

Praktičnost na manj kot 1m2 

Za vse tiste, ki nimate veliko prostora, vendar še vedno želite otroku zagotoviti varno in kakovostno igro, je FreeON Jumperoo smotrna izbira. Igralni center je namreč zasnovan tako, da zavzame kar naj manj prostora, vendar s tem ne vpliva na utesnjenost. Otrok ima dovolj prostora za igro in pravilen razvoj. Ker ga je mogoče nastavljati na 3 različne višine, ga boste lahko uporabljali tudi dalj časa. Zaradi vrtljivega sedišča in elastičnih trakov, ki ga držijo, se malček v njem počuti svobodnega in neutesnjenega. Sedišče je oblečeno v mehko prevleko, ki jo je mogoče odstraniti in oprati v pralnem stroju pri nizkih temperaturah in obratih. Plastične dele se da razstaviti in očistiti z vlažno krpo. 

Poskrbljeno tudi za varnost 

Marsikdo se sprašuje, koliko je igralni center, v katerem malček razigrano poskakuje in hopsa, varen. Seveda smo v mislih imeli tudi za to. Ogrodje stajice je narejeno iz lahkega, vendar kompaktnega aluminija, zasnovano pa je tako, da ne glede na to, kako živahno malček poskakuje ali se obrača, se ta ne more premakniti ali prevrniti. Vsekakor pa je priporočljivo, da imate otroka pri igri v igralnem centru FreeON Jumperoo vedno na očeh, tako kot pri vseh drugih aktivnostih. 

Lastnosti igrala:

  • 3 viseče igračke,
  • maraka,
  • elektronska igrača z zvoki in lučko,
  • 5 skladbic,
  • ogledalo,
  • labirint s kroglicami inropotuljico,
  • 3 nastavitve višine,
  • odstranljiv in pralen tekstilni del sedeža.

Material: 100% poliester, kovinsko ogrodje, plastični deli

Dimenzija: 80 x 80 x 85 cm

Starost otroka

6m+

Primerno za težo do

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Blagovna znamka

Scroll to Top