FreeON obposteljna postelja Bliss

Privoščite svojemu otroku udoben spanec s FreeON obposteljno posteljico Bliss! FreeON obposteljna posteljica Bliss je zasnovana tako, da vašemu dojenčku nudi prijetno in varno spanje od rojstva naprej in vse do 9 kg teže. Posteljico je potrebno prenehati uporabljati takrat ko se otrok začne dvigovati ali posedati. S priloženimi trakovi boste posteljico Bliss varno pritrdili na svojo posteljo. S tem…

Barvne opcije:
FreeON obposteljna postelja Bliss

Privoščite svojemu otroku udoben spanec s FreeON obposteljno posteljico Bliss!
FreeON obposteljna posteljica Bliss je zasnovana tako, da vašemu dojenčku nudi prijetno in varno spanje od rojstva naprej in vse do 9 kg teže. Posteljico je potrebno prenehati uporabljati takrat ko se otrok začne dvigovati ali posedati.
S priloženimi trakovi boste posteljico Bliss varno pritrdili na svojo posteljo. S tem boste lahko svojemu otroku nudili svojo bližino ves čas.
Spanje v obposteljni posteljici Bliss je bolj udobno tudi zahvaljujoč mehko oblazinjenim stranicam postelje. Z mrežicami, ki so všite na vseh stranicah, smo zagotovili boljšo zračnost v postelji.
Obposteljna posteljica Bliss je primerna za različne postelje, saj jo je možno namestiti na kar 5 različnih višin, od 45 do 60 cm. Dimenzije postelje so 94x70x78 cm. 
Posteljico Bliss lahko uporabljate tudi kot samostojno posteljo. Da je premikanje po prostoru še bolj enostavno ima posteljica štiri kolesa s funkcijo zaklepanja za dodatno varnost.
Priročen predalček, ki je nameščen pod posteljo, vam omogoča, da bodo potrebni pripomočki vedno pri roki.
Posteljica je modernega dizajna s kovinskim ogrodjem, za bolj eleganten izgled pa poskrbijo noge, ki dajejo videz lesa.
Z obposteljno posteljico Bliss boste ustvarili varno in udobno okolje za vašega dojenčka ter sebi omogočili bolj miren spanec.

Starost otroka

0 mesecev

Primerno za starost do

Primerno za težo od

Primerno za težo do

Teža izdelka (v kg)

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Kaj vse je vključeno v paketu

Blagovna znamka

Scroll to Top