Gnezdece veliko, mavrica

Nežno, udobno, mehko in varno! Kakovostni in udobni tekstilni izdelki, izdelani z mislijo na otroke, ki želijo otrokom olajšati in narediti prijetnejšo bivanje v novem okolju. Ročno izdelani predmeti otrokom nudijo varno zatočišče, občutek mirnega doma in prijetno mehkobo. S svojim sodobnim in popolnim videzom lepo napolni vsako otroško sobo.  Gnezdece je namenjeno spanju, počitku ter zaščiti otroka, preprečuje morebitne…

Barvne opcije:
mavrica
EAN: 3830075045265 SKU: 45265 Kategorije: , ,

Nežno, udobno, mehko in varno! Kakovostni in udobni tekstilni izdelki, izdelani z mislijo na otroke, ki želijo otrokom olajšati in narediti prijetnejšo bivanje v novem okolju. Ročno izdelani predmeti otrokom nudijo varno zatočišče, občutek mirnega doma in prijetno mehkobo. S svojim sodobnim in popolnim videzom lepo napolni vsako otroško sobo. 

Gnezdece je namenjeno spanju, počitku ter zaščiti otroka, preprečuje morebitne padce in mu daje občutek varnosti in topline. Otrok se bo v gnezdu počutil varno in udobno, tako kot v maternici. Lahko ga postavite v posteljico, na posteljo, na previjalno površino, na kavč ali celo na tla. Izjemno priljubljen pripomoček kot pomoč sodobnim mamicam. Uporablja se lahko na obeh straneh in se enostavno prenaša.

Gnezdece za novorojenčka:

  • primeren za potovanja,
  • zelo enostaven za uporabo,
  • pranje pri 30 ° C, sušenje na zraku,
  • krčenje: 5%,
  • proizvedeno na Hrvaškem. 

Dimenzije: 95 x 60 x 17 cm 

Sestava:

  • ena stran 100% bombaž, druga stran kombinacija poliestra, viskoze in lycre
  • notranja stran: 100% poliester,
  • polnilo 100% poliester

(Silikonizirana PES peletna vlakna so umetna vlakna iz sintetičnih polimerov    organskega izvora. Zagotavljajo dobro kroženje zraka, ne absorbirajo vlage, ne nabirajo prahu in zato ni primerno okolje za razvoj pršic in bakterij ki so pogosti vzroki alergijskih bolezni. Izjemno močni in stabilni so, tudi v mokrem stanju ohranijo obliko, so odporni proti mečkanju, upogibanju in gnetenju ter so zelo trpežni pri uporabi.)

Gnezdece se lahko uporablja na obeh straneh.

Starost otroka

0 mesecev

Teža izdelka (v kg)

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Blagovna znamka

Scroll to Top