Igralna podloga, lev in prijatelji

Igra je raj za otroke. Vsi se radi igrajo, težje pa je pospravljati, vsaj pri večini otrok. Z igralno podlogo, ki je hkrati tudi torba za igrače, boste vedno pripravljeni – v trenutku bodo igrače na voljo za igro, ob zaključku pa bodo en dva tri pospravljene. Učinkovito in hitro pospravljanje igrač; kocke, punčke, avtomobilčki, žogice, figure … potegnite vrvico…

Barvne opcije:
Igralna podloga
EAN: 3830075047351 SKU: 47351 Kategorija:

Igra je raj za otroke. Vsi se radi igrajo, težje pa je pospravljati, vsaj pri večini otrok. Z igralno podlogo, ki je hkrati tudi torba za igrače, boste vedno pripravljeni – v trenutku bodo igrače na voljo za igro, ob zaključku pa bodo en dva tri pospravljene.

Učinkovito in hitro pospravljanje igrač; kocke, punčke, avtomobilčki, žogice, figure … potegnite vrvico in že ste končali.

Torba z najljubšimi igračami bo tako otroku vedno na voljo, staršem pa bo prihranila veliko časa, saj ne bo več »neskončnega« pospravljanja. Namenjena je tako za igro doma, na počitnicah ali pa tudi na prostem, ob priložnostnem pikniku, kjer se bo lahko otrok zamotil s svojimi igračami. 

Kreativa spodbuja otrokovo domišljijo, je razigrana in barvita.

Velika in prostorna igralna podloga meri 125 cm premera, zato je v njej dovolj prostora da se vanjo shrani velik zalogaj igrač.

Podloga je iz 100 % bombaža in uporabna iz obeh strani.

Starost otroka

0 mesecev

Teža izdelka (v kg)

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Blagovna znamka

Scroll to Top