Interaktivna igralna mizica Fun

Otroci so radovedna bitja. Skozi svojo zvedavost in preizkušanje spoznavajo okolico, se učijo ter razvijajo svoje motorične in kognitivne sposobnosti. V zgodnjem otroštvu so kakovostne igrače ključnega pomena in Interaktivna igralna mizica Fun je ena izmed njih. Poleg neskončne zabave se bo otrok skozi igro na njej učil in razvijal svoje sposobnosti. Interaktivna igralna mizica Fun je primerna za malčke,…

Barvne opcije:
Interaktivna igralna mizica Fun
EAN: 3830075046873 SKU: 46873 Kategorije: ,

Otroci so radovedna bitja. Skozi svojo zvedavost in preizkušanje spoznavajo okolico, se učijo ter razvijajo svoje motorične in kognitivne sposobnosti. V zgodnjem otroštvu so kakovostne igrače ključnega pomena in Interaktivna igralna mizica Fun je ena izmed njih. Poleg neskončne zabave se bo otrok skozi igro na njej učil in razvijal svoje sposobnosti. Interaktivna igralna mizica Fun je primerna za malčke, starejše od 18 mesecev.

Razvijanje ročnih spretnosti in fine motorike
Za zabavo na Interaktivni igralni mizici Fun skrbijo raznolike igrače, barve ter svetlobni in zvočni učinki, ki pritegnejo malčkovo pozornost. Številne interaktivne igrače so zasnovane in postavljene po principu izpolnjevanja nalog, ki so za malčke zabavne, obenem pa razvijajo ročne spretnosti in fino motoriko. Tako morajo iz obročev v pravilnem zaporedju zgraditi stolp ali po loku spraviti figurice iz ene strani na drugo; opazujejo lahko, kako vrtenje ene igrače premika ostale, listajo po knjigici, vzamejo igračo iz mizice in na drugi strani odkrijejo nekaj novega ipd.

Svetlobni in zvočni efekti, ki pritegnejo pozornost
Interaktivna igralna mizica Fun je opremljena tudi z zvočnimi in svetlobnimi efekti. Različni gumbi oponašajo različne zvoke in melodije. S pritiskanjem na gumbe in premikanjem elementov, pa malčki razvijajo fleksibilnost majhnih prstkov. Svetlobni in zvočni učinki delujejo s pomočjo 3 AA baterij, katere niso priložene.

Praktična igrača doma in na poti
Čeprav Interaktivna igralna mizica Fun izgleda kot miza, pa je noge mogoče odstraniti in igralno površino uporabljati tudi kot samostojno igračo. To je še posebej praktično, ko morate otroka zamotiti na daljši poti, na obisku, pri zdravniku ali v kakšni podobni situaciji. Pod igralno površino se skriva tudi dodatni shranjevalni prostor za igrače.

Starost otroka

18 mesecev

Teža izdelka (v kg)

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Blagovna znamka

Scroll to Top