HITRA DOSTAVA | VAREN NAKUP | STROKOVEN SERVIS
Enobarvna / M
0
0
Znesek:0,00 

V košarici ni izdelkov.

Kahlica Kit

29,99 

Availability: Na zalogi

Prikupna nočna posoda kit ima naslon v obliki repa, ki omogoča otroku stabilno in udobno sedenje. Protidrsna zaščita preprečuje drsenje nočne posode med uporabo, medtem ko odstranljiv osrednji del omogoča…

Availability: Na zalogi

Predviden čas dostave v 1-2 delovnih dneh
BARVNE OPCIJE:
Kahlica Kit
EAN: 3830064569369 SKU 69369 Kategorije ,

Prikupna nočna posoda kit ima naslon v obliki repa, ki omogoča otroku stabilno in udobno sedenje. Protidrsna zaščita preprečuje drsenje nočne posode med uporabo, medtem ko odstranljiv osrednji del omogoča enostavno praznjenje in čiščenje le-te.

Redna in dosledna uporaba nočne posode omogoča otroku prijazno odvajanje od plenic, vsekakor pa pomembno vlogo v tem procesu igra tudi videz nočne posode, ki otroka pritegne k čim pogostejšemu obiskovanju in ga spodbuja k samostojnosti in suhosti.

Dokazano je namreč, da bo otrok, v kolikor bo sodeloval pri izbiri nočne posode, le-to raje uporabljal, da se bo otrok naučil nočno posodo najhitreje uporabljati z zgledom oziroma opazovanjem starejše osebe istega spola.

Razvojna smernica je, da otrok v starostnem obdobju med 18 in 24 meseci običajno sam opozori, da je prišel čas za odvajanje od pleničk.

 

Lastnosti kahlice:

  • Odstranljiv osrednji del za lažje izlivanje vsebine.
  • Naslonjalo za hrbet.
  • Protidrsna zaščita na dnu kahlice.
Teža izdelka (v kg)

0,000

Dolžina izdelka (v cm)

0,000

Širina izdelka (v cm)

0,000

Višina izdelka (v cm)

0,000

Morda vam bo prav tako všeč…

Scroll to Top