Materinska blazina Zelena čarovnija

Nežni dotiki, čutni objemi in lahkotni prijemi. Kvalitetni in udobni tekstilni izdelki izdelani z mislijo na otroke in v želji, da bi bilo dojenčkom navajanje na novo okolje lažje in prijetnejše. Ročno izdelani artikli nudijo otroku varno zavetje, občutek domačnosti in prijetno mehkobo ter s svojim modernim in dovršenim videzom lepo dopolnjujejo vsako otroško sobico. Dojenje je najbolj naravna in…

Nežni dotiki, čutni objemi in lahkotni prijemi. Kvalitetni in udobni tekstilni izdelki izdelani z mislijo na otroke in v želji, da bi bilo dojenčkom navajanje na novo okolje lažje in prijetnejše. Ročno izdelani artikli nudijo otroku varno zavetje, občutek domačnosti in prijetno mehkobo ter s svojim modernim in dovršenim videzom lepo dopolnjujejo vsako otroško sobico.

Dojenje je najbolj naravna in čutna vez matere z otrokom, ki ni zgolj način prehranjevanja, temveč tudi priložnost za ljubkovanje, pestovanje in spoznavanje. Dojenje daje otroku občutek bližine, nežnosti, varnosti in ljubljenosti.
Blazine za dojenje pomagajo razbremeniti materine roke in hrbet ter zagotavljajo varno in mehko ležišče dojenčku. Gre za multifunkcionalne blazine, ki jih lahko uporabljate kot oporo za hrbet, medenico ali trebuh v nosečnosti, kot oporo za sedenje otroka, kot zaščito na postelji in na številne druge načine.

Blazina, ki vas bo spremljala na vaši poti materinstva vse od nosečnosti naprej.

Različni načini uporabe:

  • za hranjenje ali dojenje,
  • za udoben počitek dojenčka (2-6m),
  • opora dojenčku pri prvih poskusih sedenja (6-12m).

Sestava:

  • prevleka: 100% bombaž, druga stran: poliester minky
  • notranja podloga: 100% mikrovlakna,
  • polnilo: poliester silikonske kroglice

Lastnosti:

  • primerno za starost od 0 do 12 mesecev,
  • dimenzija: 70 x 60 x 18 cm. Uporablja se lahko na obeh straneh.

 

Izdelano v Evropi

 

Starost otroka

0 mesecev

Primerno za starost do

Teža izdelka (v kg)

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Blagovna znamka

Scroll to Top