Obroba za otroško posteljo

Nežni dotiki, čutni objemi in lahkotni prijemi.   Kvalitetni in udobni tekstilni izdelki izdelani z mislijo na otroke in v želji, da bi bilo dojenčkom navajanje na novo okolje lažje in prijetnejše. Ročno izdelani artikli nudijo otroku varno zavetje, občutek domačnosti in prijetno mehkobo ter s svojim modernim in dovršenim videzom lepo dopolnjujejo vsako otroško sobico. Dodatki za otroške postelje…

Barvne opcije:
Obroba za otroško posteljo
Obroba za otroško posteljo
Obroba za otroško posteljo
Obroba za otroško posteljo
EAN: 3830075041540 SKU: 41540 Kategorije: , ,
Nežni dotiki, čutni objemi in lahkotni prijemi.
 
Kvalitetni in udobni tekstilni izdelki izdelani z mislijo na otroke in v želji, da bi bilo dojenčkom navajanje na novo okolje lažje in prijetnejše. Ročno izdelani artikli nudijo otroku varno zavetje, občutek domačnosti in prijetno mehkobo ter s svojim modernim in dovršenim videzom lepo dopolnjujejo vsako otroško sobico. Dodatki za otroške postelje so narejeni v Evropi in nudijo udobje mamici in dojenčku.
 
Za nasmejane dni in mirne noči Bubaba by FreeON poskrbi!
 
Mehka obroba otroka ščiti pred neprijetnimi pripetljaji, ki bi lahko zmotili njegov dragocen spanec in mu daje občutek varnosti. Obojestranska uporaba ograjice vam omogoča nešteto možnosti kombiniranja s posteljnino. 
 
Sestava:
 
  • vrhnji material: 100% bombaž,
  • polnilo: 100% poliestrsko vlakno.

Dimenzija: 40 x 190 cm.

Teža izdelka (v kg)

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Blagovna znamka

Scroll to Top