Nahrbtnik za potrebščine, Chic

FreeON torba CHIC je zelo udobna ter elegantna. Izdelana je iz naravnih in okolju prijaznih materialov. Izdelana je iz tkanine, ki je odporna na tekočine. Torbo lahko uporabljate na 4 različne načine: na hrbtu, kot nahrbtnik, na rami kot torbo, po diagonali čez trup, s priloženimi trakovi pa jo lahko tudi enostavno obesite na voziček. Ima široke, mehke ter udobne…

Barvne opcije:
Nahrbtnik za potrebščine

FreeON torba CHIC je zelo udobna ter elegantna. Izdelana je iz naravnih in okolju prijaznih materialov. Izdelana je iz tkanine, ki je odporna na tekočine.
Torbo lahko uporabljate na 4 različne načine: na hrbtu, kot nahrbtnik, na rami kot torbo, po diagonali čez trup, s priloženimi trakovi pa jo lahko tudi enostavno obesite na voziček. Ima široke, mehke ter udobne naramnice, ki omogočajo udobno in lahkotno nošenje. Na zadnji strani ima toplotno izoliran predal ter predal za vaše osebne stvari.
V prostorni notranjosti torbe najdete obešanko za vaše ključe, termo torbico za stekleničko ter previjalno podlogo v dimenziji 28 x 45 cm.
Dimenzije: 38 x 16 x32 cm

Starost otroka

0 mesecev

Teža izdelka (v kg)

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Blagovna znamka

Scroll to Top