Organic tetra pleničke 2/1

Mehke otroške organske muslin pleničke, spadajo med prve pripomočke za dojenčke. Nepogrešljiv dodatek in pomoč že od prvih dni otrokovega življenja za celodnevno uporabo. Mehka in zračna tkanina iz 100% organskega bombaža, ki je nežna do otroške kože. Uporabljajo se za povijanje, pokrivanje tekom dojenja, pri hranjenju, kot zaščita pred polivanjem, pokrivanje, kot podloga za preoblačenje. Velikost 70 x 70…

EAN: 3830075048082 SKU: 48082 Kategorije: , ,

Mehke otroške organske muslin pleničke, spadajo med prve pripomočke za dojenčke. Nepogrešljiv dodatek in pomoč že od prvih dni otrokovega življenja za celodnevno uporabo. Mehka in zračna tkanina iz 100% organskega bombaža, ki je nežna do otroške kože.
Uporabljajo se za povijanje, pokrivanje tekom dojenja, pri hranjenju, kot zaščita pred polivanjem, pokrivanje, kot podloga za preoblačenje.

Velikost 70 x 70 cm. Set vsebuje 2 plenički. Sestava: 100% organski bombaž.
Izdelano na Hrvaškem.

Verjamemo, da je vsak trenutek vreden in dragocen; od uspavanja do vsakega nasmeška, vsaka prelomnica je čarobna za našo družino. Ravno zato, Bubaba by FreeOn ustvarja produkte, ki vam pomagajo pozdraviti dojenčka v nov svet in zunaj njega z nežnim pridihom iz trajnostnih materialov. Zraven tega da so izdelki Bubaba by FreeOn prijazni do planeta, so tkanine nežne do občutljive kože malega otroka. Materiali iz organskega bombaža kolekcije Organic so pod strogim pregledom. To pomeni, da je material sestavljen iz najmanj 95% organsko pridelanega bombaža. Ta pomembna sestavina se proizvaja brez škodljivih pesticidov in barvil. V celotnem proizvodnem procesu se spremlja tudi ravnanje z odpadki, tako da količina porabe vode ter energije ostajata v skladu s standardi GOTS. Kar pomeni, da proizvodna voda ostane v zaprtem sistemu in ne izgine v naravi. Material ima GOTS certifikat in pokriva vse GOTS kriterije. Organski material izpolnjuje vse kriterije, ki jih zahteva Oeko-Tex Standrad 1/1501004.

Teža izdelka (v kg)

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Blagovna znamka

Scroll to Top