Tetra plenice 3/1

Nežni dotiki, čutni objemi in lahkotni prijemi. Kvalitetni in udobni tekstilni izdelki izdelani z mislijo na otroke in v želji, da bi bilo dojenčkom navajanje na novo okolje lažje in prijetnejše. Ročno izdelani artikli nudijo otroku varno zavetje, občutek domačnosti in prijetno mehkobo.   Tetra pleničke so nepogrešljiv pripomoček vsake novopečene mamice, saj so mehke, nežne in zelo praktične.  Uporabljajo se…

Barvne opcije:
Tetra plenice 3/1
Tetra plenice 3/1
Tetra plenice 3/1
Tetra plenice 3/1
EAN: 3830071137049 SKU: 37049 Kategorije: , ,
Nežni dotiki, čutni objemi in lahkotni prijemi. Kvalitetni in udobni tekstilni izdelki izdelani z mislijo na otroke in v želji, da bi bilo dojenčkom navajanje na novo okolje lažje in prijetnejše. Ročno izdelani artikli nudijo otroku varno zavetje, občutek domačnosti in prijetno mehkobo.
 
Tetra pleničke so nepogrešljiv pripomoček vsake novopečene mamice, saj so mehke, nežne in zelo praktične.  Uporabljajo se za brisanje, umivanje in pokrivanje dojenčka, kot podloga za ležanje in podobno. Na voljo so številne barvne kombinacije in raznoliki potiski, ki poživijo vsak voziček, posteljico ali sedež. 
 
Pakiranje vsebuje 3 tetra pleničke.
 
Sestava: 100 % bombaž.
 
Dimenzije: 80 x 80 cm.
 
Teža izdelka (v kg)

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Blagovna znamka

Scroll to Top