Otroški fotelj Zajček

Nežni dotiki, čutni objemi in lahkotni prijemi. Kvalitetni in udobni tekstilni izdelki izdelani z mislijo na otroke in v želji, da bi bilo dojenčkom navajanje na novo okolje lažje in prijetnejše. Ročno izdelani artikli nudijo otroku varno zavetje, občutek domačnosti in prijetno mehkobo. Udoben fotelj za sproščen počitek, igro ali zabavo. Vsak starš si za svojega otroka želi sedež, ki…

Barvne opcije:
Otroški fotelj muca
Otroški fotelj Koala
Otroški fotelj Panda
Otroški fotelj Zajček
Otroški fotelj Love
Otroški fotelj
Otroški fotelj Vesela ulica
Otroški fotelj veseli razigrani prijatelji
Otroški fotelj Savana
Otroški fotelj Lev s prijatelji
EAN: 3830075041618 SKU: 41618 Kategorije: ,

Nežni dotiki, čutni objemi in lahkotni prijemi. Kvalitetni in udobni tekstilni izdelki izdelani z mislijo na otroke in v želji, da bi bilo dojenčkom navajanje na novo okolje lažje in prijetnejše. Ročno izdelani artikli nudijo otroku varno zavetje, občutek domačnosti in prijetno mehkobo.

Udoben fotelj za sproščen počitek, igro ali zabavo. Vsak starš si za svojega otroka želi sedež, ki bo prilagojen njegovi velikosti in sposobnostim in ki mu bo zagotavljal ustrezno varnost, vsak otrok pa si želi sedež,  ki ga ne bo rabil deliti z drugimi, zato smo posebej za malčke oblikovali stabilen, prostoren, kvaliteten in udoben fotelj v številnih prikupnih dizajnih, ki je primeren za posedanje v otroškem kotičku, gledanje risank ali branje. 

LASTNOSTI:

  • dimenzija: 43 x 47 x 34 cm
  • fotelj je primeren za otroke od 9 mesecev do 5 let
  • prevleka je snemljiva in pralna pri 40°C
Starost otroka

9 mesecev

Teža izdelka (v kg)

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Blagovna znamka

Morda vam bo prav tako všeč…

Scroll to Top