Posteljnina 6-delna Veseli graditelji

Naspani otroci so ključ do razigranih in nasmejanih dni, zato je pomembno, da jim zagotovimo miren in kvaliteten spanec. Udobje je dobilo novo dimenzijo. Lahka, zračna in kot oblaček mehka posteljnina, ki bo nežno objela otrokovo telo in ga prijetno grela. Posteljni seti in posteljnine Bubaba by FreeON bodo posteljico spremenile v pravljično deželo sanj in otroke v objemu udobja…

Barvne opcije:
Posteljnina 6-delna Razigran slonček
Posteljnina 6-delna Rumena srca
Posteljnina 6-delna Veseli graditelji
EAN: 3830075050009 SKU: 50009 Kategorije: , ,

Naspani otroci so ključ do razigranih in nasmejanih dni, zato je pomembno, da jim zagotovimo miren in kvaliteten spanec. Udobje je dobilo novo dimenzijo. Lahka, zračna in kot oblaček mehka posteljnina, ki bo nežno objela otrokovo telo in ga prijetno grela.

Posteljni seti in posteljnine Bubaba by FreeON bodo posteljico spremenile v pravljično deželo sanj in otroke v objemu udobja in mehkobe zazibale v spanje. Čudovite barvne kombinacije, domiselni sestavi in moderen dizajn so nepogrešljiv detajl vsake sobice, izdelan z veliko mero ljubezni in predanosti kvaliteti. Posteljnine so izdelane iz mehkega in kvalitetnega materiala, ki je prijeten na otip in pusti otroški koži dihati.

Za prijetne sanje vaših malčkov!

Komplet vsebuje:

  • obroba: 190×40 cm, zunanji del bombaž, polnilo poliester vzglavnik: 30×40 cm, polnilo poliester
  • prevleka za vzglavnik: 30×40 cm, bombaž odeja: 115×85 cm, polnilo poliester prevleka za odejo 120×90 cm, bombaž
  • rjuha z elastiko, bombaž

Izdelano v Evropi.

Starost otroka

0 mesecev

Primerno za starost do

Teža izdelka (v kg)

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Blagovna znamka

Scroll to Top