Pravljična lesena hiška

Dobrodošel/dobrodošla v tvoji pravljični hiški.V pritličju se nahaja čudovita rožnata kuhinja z jedilnico v kateri stoji mizica z dvema stolčkoma. Levo od kuhinje je kopalnica z modrim straniščem.Iz pritličja vodijo stopnice v prvo nadstropje. Tukaj si lahko odpočiješ v velikem dnevnem prostoru, ki je opremljen z roza počivalnikom.  Iz dnevnega prostora se povzpni po stopnicah v nadstropje višje in….presenečenje! Uživaj…

EAN: 3830075040727 SKU: 40727 Kategorije: , ,

Dobrodošel/dobrodošla v tvoji pravljični hiški.

V pritličju se nahaja čudovita rožnata kuhinja z jedilnico v kateri stoji mizica z dvema stolčkoma. Levo od kuhinje je kopalnica z modrim straniščem.

Iz pritličja vodijo stopnice v prvo nadstropje. Tukaj si lahko odpočiješ v velikem dnevnem prostoru, ki je opremljen z roza počivalnikom.  Iz dnevnega prostora se povzpni po stopnicah v nadstropje višje in….presenečenje! Uživaj v čudovitem razgledu z  delno zaprte terase, na kateri je urejen mini vrtiček.

S terase je odprt prehod v spalnico, ki je opremljena z posteljo in samostoječo svetilko. Za piko na i, poskrbi še čudovita zelena roža.

Lastnosti:

  • velikost: 60 x 24 x 70 cm,
  • priloženih 8 dodatkov; miza, dva stola, stranišče, počivalnik, postelja, svetilka in roža.

Primerno za otroke starejše od treh let.

Spodbuja razvoj fine motorike

Starost otroka

3 let

Teža izdelka (v kg)

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Kaj vse je vključeno v paketu

Blagovna znamka

Scroll to Top