Silikonski stolp iz trikotnikov

Free2Play Stolp iz trikotnikov je bil zasnovan z namenom spodbujanja razvoja ustvarjalnosti in domišljije vašega otroka, hkrati pa je tudi odličen pripomoček za urjenje fino motorike. V paketu je 6 različnih silikonskih gradnikov, v obliki trikotnikov, kateri se lahko natikajo eden na drugega. Vsak gradnik je drugačne barve in velikosti. Da je natikanje lažje in bolj zabavno, so gradniki izbočeni….

Barvne opcije:
Silikonski stolp iz trikotnikov
EAN: 3830075046163 SKU: 46163 Kategorije: , ,

Free2Play Stolp iz trikotnikov je bil zasnovan z namenom spodbujanja razvoja ustvarjalnosti in domišljije vašega otroka, hkrati pa je tudi odličen pripomoček za urjenje fino motorike.

V paketu je 6 različnih silikonskih gradnikov, v obliki trikotnikov, kateri se lahko natikajo eden na drugega. Vsak gradnik je drugačne barve in velikosti. Da je natikanje lažje in bolj zabavno, so gradniki izbočeni.

Različne velikosti in barve spodbujajo kreativnost, ustvarjalnost, spretnost in potrpežljivost vašega otroka.

Čiščenje stolpa je popolnoma enostavno. Čisti se lahko s toplo milnico, ali pa ga enostavno operete v pomivalnem stroju. 

Izdelek je popolnoma varen za vašega otroka, saj je izdelan iz visokokakovostnega silikona za živila,  ne vsebuje BPA, svinca, ftalatov in je brez vonja.

Dimenzija sestavljenega stolpa: 7,5 x 7,5 x 12 cm.

Izdelek je primeren za uporabo za otroke od 36 mesecev naprej.

Svetlobni učinki

Zvočni učinki

Interaktivnost

V slovenščini

V angleščini

V hrvaščini

V makedonščini

V nemščini

Daljinsko vodenje

Starost otroka

3 let

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Blagovna znamka

Scroll to Top