Silikonski stolp Kitty

Free2Play silikonski stolp Kitty pomaga pri razvoju koordinacije, kreativnosti in domišljije. V paketu je 7 različnih silikonskih gradnikov, kateri se lahko natikajo eden na drugega. Vsak gradnik je drugačne barve in velikosti. Da je natikanje lažje in bolj zabavno, so gradniki izbočeni. Na vrh sestavljenega stolpa se natakne glava medvedka, kar naredi stolp še posebej zanimiv in privlačen za otroka. Izdelek…

Barvne opcije:
Silikonski stolp Kitty
EAN: 3830075046248 SKU: 46248 Kategorije: , ,

Free2Play silikonski stolp Kitty pomaga pri razvoju koordinacije, kreativnosti in domišljije.

V paketu je 7 različnih silikonskih gradnikov, kateri se lahko natikajo eden na drugega. Vsak gradnik je drugačne barve in velikosti. Da je natikanje lažje in bolj zabavno, so gradniki izbočeni. Na vrh sestavljenega stolpa se natakne glava medvedka, kar naredi stolp še posebej zanimiv in privlačen za otroka.

Izdelek je popolnoma varen za vašega otroka, saj je izdelan iz visokokakovostnega silikona za živila in lesa, ne vsebuje BPA, lateksa in ftalatov in je brez vonja. 

Čiščenje seta silikonskih oblik na lesenem ladnju je popolnoma enostavno. Čisti se lahko s toplo milnico, ali pa ga enostavno operete v pomivalnem stroju. 

Dimenzije sestavljenega stolpa: 8 x 8 x 16 cm.

 

Primerno za otroke od rojstva naprej. 

Svetlobni učinki

Zvočni učinki

Interaktivnost

V slovenščini

V angleščini

V hrvaščini

V makedonščini

V nemščini

Daljinsko vodenje

Starost otroka

0 mesecev

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Blagovna znamka

Scroll to Top