Silikonski stolp z medvedki, sivo-bež

Free2Play Silikonski stolp z medvedki je bil zasnovan z namenom spodbujanja razvoja ustvarjalnosti in domišljije vašega otroka, hkrati pa je tudi odličen pripomoček za urjenje fino motorike. V paketu je 7 različnih silikonskih gradnikov, kateri se lahko natikajo eden na drugega. Vsak gradnik je drugačne barve in velikosti. Da je natikanje lažje in bolj zabavno, so gradniki izbočeni in zaobljeni….

Barvne opcije:
Silikonski stolp Bear
Silikonski stolp z medvedki
EAN: 3830075046170 SKU: 46170 Kategorije: , ,

Free2Play Silikonski stolp z medvedki je bil zasnovan z namenom spodbujanja razvoja ustvarjalnosti in domišljije vašega otroka, hkrati pa je tudi odličen pripomoček za urjenje fino motorike.

V paketu je 7 različnih silikonskih gradnikov, kateri se lahko natikajo eden na drugega. Vsak gradnik je drugačne barve in velikosti. Da je natikanje lažje in bolj zabavno, so gradniki izbočeni in zaobljeni. Na vrh sestavljenega stolpa se natakne glava medvedka, kar naredi stolp zelo zanimiv in privlačen za otroka.

Različne velikosti in barve spodbujajo kreativnost, ustvarjalnost, spretnost in potrpežljivost vašega otroka.

Čiščenje stolpa je popolnoma enostavno. Čisti se lahko s toplo milnico, ali pa ga enostavno operete v pomivalnem stroju. 

Izdelek je popolnoma varen za vašega otroka, saj je izdelan iz visokokakovostnega silikona za živila,  ne vsebuje BPA, svinca, ftalatov in je brez vonja.  

Dimenzije sestavljenega stolpa: 9 x 8,2 x 11,6 cm.

Primeren za otroke od rojstva naprej. 

Svetlobni učinki

Zvočni učinki

Interaktivnost

V slovenščini

V angleščini

V hrvaščini

V makedonščini

V nemščini

Daljinsko vodenje

Starost otroka

0 mesecev

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Blagovna znamka

Scroll to Top