Silikonsko sonce

Free2Play Silikonsko sonce je bilo zasnovano z namenom spodbujanja razvoja ustvarjalnosti in domišljije vašega otroka, hkrati pa je tudi odličen pripomoček za urjenje fino motorike. V paketu je 5 različnih silikonskih gradnikov, kateri se lahko zlagajo eden na drugega/ v drugega /za drugega. Vsak gradnik je drugačne barve in velikosti. Različne velikosti in barve spodbujajo kreativnost, ustvarjalnost, spretnost in potrpežljivost…

Barvne opcije:
Silikonsko sonce
EAN: 3830075046187 SKU: 46187 Kategorije: , ,

Free2Play Silikonsko sonce je bilo zasnovano z namenom spodbujanja razvoja ustvarjalnosti in domišljije vašega otroka, hkrati pa je tudi odličen pripomoček za urjenje fino motorike.

V paketu je 5 različnih silikonskih gradnikov, kateri se lahko zlagajo eden na drugega/ v drugega /za drugega. Vsak gradnik je drugačne barve in velikosti.

Različne velikosti in barve spodbujajo kreativnost, ustvarjalnost, spretnost in potrpežljivost vašega otroka.

Čiščenje silikonskega stolpa je popolnoma enostavno. Čisti se lahko s toplo milnico, ali pa ga enostavno operete v pomivalnem stroju. 

Izdelek je popolnoma varen za vašega otroka, saj je izdelan iz visokokakovostnega silikona za živila,  ne vsebuje BPA, svinca, ftalatov in je brez vonja. 

 

Dimenzije sestavljenega sonca: 13 x 7,5 x 3,5 cm.

Izdelek je primeren za uporabo za otroke od 36 mesecev naprej.

Svetlobni učinki

Zvočni učinki

Interaktivnost

V slovenščini

V angleščini

V hrvaščini

V makedonščini

V nemščini

Daljinsko vodenje

Starost otroka

3 let

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Blagovna znamka

Scroll to Top