Termo posoda 350ml lev siva

FreeON termo posoda je vse, kar potrebujete za brezskrbne potepe z vozičkom ali za daljše poti. Posoda zadrži kar do 350 ml vsebine, kar bo dovolj tudi za daljšo pot. Posoda se enostavno odpira in zapira in zelo dobro tesni.  FreeON termo posoda je primerna za uporabo v vseh letnih časih. Napolnite jo lahko s toplo ali hladno vsebino. Zahvaljujoč…

Barvne opcije:
Termo posoda 350ml lev siva
Termo posoda 350ml medo bež
Termo posoda 350ml muca roza
EAN: 3830084380746 SKU: 380746 Kategorije: , ,

FreeON termo posoda je vse, kar potrebujete za brezskrbne potepe z vozičkom ali za daljše poti. Posoda zadrži kar do 350 ml vsebine, kar bo dovolj tudi za daljšo pot. Posoda se enostavno odpira in zapira in zelo dobro tesni. 

FreeON termo posoda je primerna za uporabo v vseh letnih časih. Napolnite jo lahko s toplo ali hladno vsebino. Zahvaljujoč dvojni steni iz nerjavečega jekla, bo vsebina v posodi ohranjala svojo temperaturo dlje časa. Topla vsebina bo držala temperaturo do 12 ur, mrzla vsebina pa kar do 24 ur. 

Da bo uporaba otrokom bolj zanimiva, so termo posode s simpatičnimi 3D otroškimi motivi, na voljo v treh različnih barvah (roza, siva, bež). 

Starost otroka

0 mesecev

Teža izdelka (v kg)

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Blagovna znamka

Scroll to Top