Termo steklenička 480ml muca roza

FreeON termo steklenička je vse, kar potrebujete za brezskrbne potepe z vozičkom ali za daljše poti. Steklenička zadrži kar do 480 ml tekočine, kar bo dovolj tudi za daljšo pot. FreeON termo stekleničko lahko uporabljate na dva načina. Če želite, lahko odvijete pokrov in tekočino izlijete ali pa sprostite varovalo in z enim klikom odprete pokrovček, pod katerim se nahaja…

Barvne opcije:
Termo steklenička 480ml lev siva
Termo steklenička 480ml medo bež
Termo steklenička 480ml muca roza
EAN: 3830084380692 SKU: 380692 Kategorije: , ,

FreeON termo steklenička je vse, kar potrebujete za brezskrbne potepe z vozičkom ali za daljše poti. Steklenička zadrži kar do 480 ml tekočine, kar bo dovolj tudi za daljšo pot.
FreeON termo stekleničko lahko uporabljate na dva načina. Če želite, lahko odvijete pokrov in tekočino izlijete ali pa sprostite varovalo in z enim klikom odprete pokrovček, pod katerim se nahaja ustnik za lažje pitje. Dobro tesnjenje in varovalo pa omogočata dobro zaščito proti polivanju, oziroma iztekanju tekočine iz stekleničke, ko ta ni v uporabi.
FreeON termo steklenička je primerna za uporabo v vseh letnih časih. Napolnite jo lahko s toplo ali hladno tekočino. Zahvaljujoč dvojni steni iz nerjavečega jekla, bo tekočina ohranjala svojo temperaturo dlje časa. Topla vsebina bo držala temperaturo do 12 ur, mrzla vsebina pa kar do 24 ur.
Zelo pomembno je, da otroci ostajajo hidrirani. Da bo uporaba otrokom bolj zanimiva, so stekleničke s simpatičnimi 3D otroškimi motivi, na voljo v treh različnih barvah (roza, siva, bež).

Starost otroka

0 mesecev

Teža izdelka (v kg)

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Blagovna znamka

Scroll to Top