Tetra plenice 10/1, 100 g

Nežni dotiki, čutni objemi in lahkotni prijemi. Kvalitetni in udobni tekstilni izdelki izdelani z mislijo na otroke in v želji, da bi bilo dojenčkom navajanje na novo okolje lažje in prijetnejše. Ročno izdelani artikli nudijo otroku varno zavetje, občutek domačnosti in prijetno mehkobo.   Tetra pleničke so nepogrešljiv pripomoček vsake novopečene mamice, saj so mehke, nežne in zelo praktične. Uporabljajo…

Barvne opcije:
Tetra plenice 10/1
EAN: 3830064566122 SKU: 66122 Kategorije: , ,
Nežni dotiki, čutni objemi in lahkotni prijemi. Kvalitetni in udobni tekstilni izdelki izdelani z mislijo na otroke in v želji, da bi bilo dojenčkom navajanje na novo okolje lažje in prijetnejše. Ročno izdelani artikli nudijo otroku varno zavetje, občutek domačnosti in prijetno mehkobo.
 
Tetra pleničke so nepogrešljiv pripomoček vsake novopečene mamice, saj so mehke, nežne in zelo praktične. Uporabljajo se za brisanje, umivanje in pokrivanje dojenčka, kot podloga za ležanje, za pokrivanje vozička in podobno. Odlične so za nego novorojenčka prve dni po prihodu iz porodnišnice. Namenjene so širokemu povijanju, podiranju kupčkov ali kot mehka podloga.
 
LASTNOSTI:
  • sestava: 100 % bombaž,
  • dimenzija: 80 x 80 cm,
  • pakiranje vsebuje 10 tetra pleničk,
  • gramatura: 100 g/m2.
Teža izdelka (v kg)

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Blagovna znamka

Scroll to Top