Zložljiv stolček Levi, Zig-zag

Pri FreeON zložljivem stolčku Levi smo se osredotočili na praktičnost, varnost in udobje, da bi ustregli potrebam sodobnih staršev. Ta stolček je preprost za uporabo in zagotavlja izjemno funkcionalnost, ki vam omogoča, da se z lahkoto prilagajate različnim situacijam. Ena od ključnih prednosti stolčka Levi je njegova enostavna zložljivost. Z lahkoto se zloži in zavzame minimalen prostor, kar omogoča, da…

Barvne opcije:
Zložljiv stolček Levi
Zložljiv stolček Levi
EAN: 3830075049577 SKU: 49577 Kategorije: , ,

Pri FreeON zložljivem stolčku Levi smo se osredotočili na praktičnost, varnost in udobje, da bi ustregli potrebam sodobnih staršev.
Ta stolček je preprost za uporabo in zagotavlja izjemno funkcionalnost, ki vam omogoča, da se z lahkoto prilagajate različnim situacijam.

Ena od ključnih prednosti stolčka Levi je njegova enostavna zložljivost. Z lahkoto se zloži in zavzame minimalen prostor, kar omogoča, da ga vzamete s seboj kamorkoli greste. Ne glede na to, ali se odpravljate na dopust, obiskujete prijatelje ali se preprosto premikate po hiši, stolček Levi je vedno pri roki, pripravljen na vaše potrebe.
Stolček Levi se prilagodi vašim željam. Lahko ga uporabljate kot samostojni mini stolček ali ga s priloženimi pasovi preprosto pritrdite na obstoječ jedilni stol. To vam omogoča prilagodljivost in uporabo v različnih okoljih, tako doma kot na poti. Minimalne dimenzije jedilnega stola, na katerega lahko pritrdite stolček Levi so: širina 39cm, globina 34 cm, višina 32 cm.
Stolček je primeren za otroke od 6 mesecev naprej.

Da bo uporaba bolj varna, ima FreeON stolček Levi vključen 3-točkovni varnostni pas. Poleg tega smo dodali odstranljivo blazino, ki poskrbi za dodatno udobje in podporo med sedenjem.
Da bi vam olajšali čiščenje, smo vključili odstranljiv pladenj, ki ga lahko enostavno snamete ali pritrdite nazaj.

FreeON zložljiv stolček Levi je mogoče enostavno in hitro nastaviti na 4 različne višine, kar vam omogoča, da ga prilagodite različnim mizam ali površinam. Vaš malček bo vedno sedel udobno in na pravi višini, kar spodbuja pravilno držo med obroki.

Za najlepše trenutke s svojim otrokom, izberite FreeON zložljiv stolček Levi. Stolček ima vse, kar potrebujete za udobno, varno in prijetno hranjenje.

Starost otroka

6 mesecev

Primerno za starost do

Primerno za težo do

Teža izdelka (v kg)

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Kaj vse je vključeno v paketu

Blagovna znamka

Scroll to Top